Noutăți și comunicate

„Zilele Prieteniei Bergenbier editia 2014 in Piata Constitutiei din Bucuresti

28 - 29 iunie 2014
„Zilele Prieteniei Bergenbier editia 2014 in Piata Constitutiei din Bucuresti
Intre 28 - 29 iunie 2014, turneul "Zilele Prieteniei Bergenbier" ajunge la București, în Piața Constituției, cu începe de la ora 16:00.



Shadowbox, C.T.C, Robin and the Backstabbers, R.O.A, Vița de Vie și Vunk sunt trupele care promit să facă Piața Constituției din București neîncăpătoare în ziua de sâmbătă, 28 iunie, și să ofere publicului un show plin de forță și ritm. Weekend-ul prietenilor va continua și în ziua de duminică, 29 iunie, când vom cânta împreună cu trupele Coma, Zob, O.C.S., Șuie Paparude și Paraziții.

Intrarea în ambele zile de concert este liberă!



Turneul "Zilele Prieteniei Bergenbier" a debutat la Iași pe 7-8 iunie cu un eveniment care a închis strada principală a orașului datorită numărului mare de participanți și a încântat publicul din Cluj pe 15 -16 iunie. Craiova a fost următorul oraș care s-a bucurat de "Zilele Prieteniei Bergenbier", unde aproximativ 30.000 de oameni s-au împrietenit și au dansat pe muzica lui Mihai Mărgineanu și a band-ului său, dar au și strigat în cor "Ne Place", alături de R.O.A. Concertele de la Craiova s-au încheiat cu un show marca Paraziții, care a trasformat Piața Prefecturii în cea mai mare scenă, în care publicul cânta la unison cu cei trei membrii ai trupei.

Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, iar pe durata concertelor, bucureștenii vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive. După show-ul de la București, unul dintre cele mai așteptate din această vară, alte 6 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Ploiești, Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și Constanța.

Ca și în 2013, "Zilele Prieteniei Bergenbier" încurajează muzica bună, dar și trupele prietene locale care au ocazia să se afirme pe scenă. În fiecare oraș în care evenimentul "Zilele Prieteniei Bergenbier" are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online, pe http://www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă, bucureștenii îi pot asculta pe: Yelosonics și Up to Eleven, iar duminică, trupele The Speakers și Moebius sunt programate să deschidă evenimentul.



"Zilele Prieteniei Bergenbier" reprezintă cea mai mare suită de evenimente a anului 2014. Bergenbier îi adună pe oameni în jurul prieteniei și a valorilor sale. Anul trecut, au fost alături de noi 150.000 de prieteni Bergenbier, în 5 orașe din țara. Anul acesta, vom răspândi spiritul prieteniei în 10 orașe și estimăm că 500, 000 de oameni vor veni alături de noi, pentru că doar împreună putem fi mai buni, mai buni prieteni" a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Pentru că putem fi cu toții mai buni, mai buni prieteni, te așteptăm în Piața Constituției pe 28 și 29 iunie, la "Zilele Prieteniei Bergenbier", pentru a sărbători împreună prietenia și muzica de calitate, și să cinstim un pahar de Bergenbier alături de cei mai talentați artiști ai momentului.

Cu prietenie, artiștii te invită să faci și tu parte din cea mai mare gașcă de prieteni:

Pentru mai multe detalii și informații vizitați http://www.zileleprieteniei.ro.




Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piața românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producție la Ploiești iar echipa numără aproximativ 600 de angajați. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - și Noroc precum și mărcile internaționale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck's, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialitățile belgiene Leffe și Hoegaarden.



Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piață, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon și Cobra în America de Nord, Europa și Asia. Sectoarele operaționale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit și Irlanda, prin Molson Coors Uk, Europa Centrală și de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (Djsi) pentru America de Nord și este constant preocupata de gasirea de noi soluții pentru a-și reduce impactul negativ asupra societății. Pentru mai multe informații despre Molson Coors Brewing Company, vizitați website-ul companiei: http://www.molsoncoors.com


Evenimente recomandate

Top