Noutăți și comunicate

Zeppelin Experiment cu Mike Godoroja & Blue Spirit in Quantic

2 iulie 2022
Zeppelin Experiment cu Mike Godoroja & Blue Spirit in Quantic
Sâmbătă, 2 iulie 2022 sunteţi invitaţi în Club Quantic la un concert Mike Godoroja & Blue Spirit și invitații lor.Toată povestea a început acum 15 ani, la inițiativa lui Mike Godoroja. Atunci s-a lansat spectacolul concept „Balkanik Zeppelin”, în care publicului îi era propusă o nouă viziune asupra repertoriului Led Zeppelin. Tot atunci începea și colaborarea cu o serie de muzicieni de renume, precum Marius Mihalache, Cezar Popescu (Vița de Vie) sau Dan Iliescu (Timpuri Noi).
Concertele au avut succes atât în România, cât și peste hotare, îmbinând clasicul rock cu elemente tradiționale românești. După 15 ani, spectacolul renaște la Quantic, pe 2 iulie.


Detalii bilete

  • 65 lei - acces general - presale – până pe 1.07.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3z4ApOr
  • 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 2.07.2022 online si la intrare

Detalii access

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top