Noutăți și comunicate

Zdob si Zdub in concert la Hard Rock Cafe in ianuarie 2017

11 ianuarie 2017
Zdob si Zdub in concert la Hard Rock Cafe in ianuarie 2017
Miercuri, 11 ianuarie 2017, de la ora 21:30, Zdob și Zdub te invita să te distrezi și să cânți până la epuizare cu hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateți tare” sau “Bunica bate doba” la Hard Rock Cafe. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei!De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorități inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle și punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătușată spectacolelor rock de mare calibru și sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 11 ianuarie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, așa că grăbește-te, dacă vrei să iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei primaveri.

(2) ZdobsiZdubinconcertlaHard..._xsqSfS6Zhj.jpg
Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- Cu loc la masa in sala: 125 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top