Noutăți și comunicate

Young Music Festival la Arenele Romane

17 - 19 septembrie 2015
Young Music Festival la Arenele Romane
In perioada 17-19 septembrie 2015, sunteti invitati la Arenele Romane unde va avea loc prima ediție Young Music Festival, cel mai mare festival-concurs de muzică din Romania menit să transforme tinerele talente în adevărați artiști.

Young Music Festival creează mediul perfect pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani+ de a-și manifesta talentul și chiar de a-l explora și mai mult cu ajutorul unei echipe de specialiști din industria muzicală.

Young Music Festival a luat naștere din dorința de a promova tineri cu un real potențial care își doresc să dea un suflu nou scenei românești prin calitatea muzicii și prin atitudine.

Timp de 3 zile, tinerii vor avea șansa de a cânta live și de a-și demonstra abilitățile pe scena Arenelor Romane pe care au cântat artiști de top atât autohtoni cât și internaționali. Aceștia vor putea interacționa cu oameni-cheie din industria muzicală din România, dar și din afară, având ocazia de a primi sfaturi și informații noi în tot ceea ce privește teoria și practica muzicală.

Selecțiile se vor face pe fiecare categorie de vârstă în parte, astfel:

  • Grupa I: 5-7 ani
  • Grupa II: 8-10 ani
  • Grupa III: 11-13 ani
  • Grupa IV: 14-16 ani
  • Grupa V: 16+Festivalul se va desfășura în 4 etape:

  • Etapa de calificare: Până pe data de 5 septembrie, cei care doresc să particpe trebuie să trimită un filmulet demo (live) la adresa youngmusicfestival@gmail.com
  • Preselecția: Cei care vor fi selectați, vor lua parte la o preselecție în prima zi a festivalului concurs. In 17 septembrie toți vor cânta live pe scena Arenelor Romane, momentul lor artistic fiind atent urmărit de un juriu profesionist.
  • Semifinale: Cei mai buni din Preselectie vor avea șansa de a se întrece în semifinalele de pe 18 septembrie
  • Finala: Pentru fiecare categorie de vârstă se vor califica câte 6 dintre ei, care se vor confrunta apoi în marea finala de pe 19 septembrie.Juriul va acorda câte 3 premii și câte 3 mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă.

Tinerii vor cânta nu numai în fața juriului, dar și a publicului prezent, acesta din urmă putându-se bucura și de concertele unor artiști români și internaționali.

Programul și regulamentul complet vor fi disponibile curând, odată cu inaugurarea site-ului.

Pentru mai multe detalii, puteți apela următoarele numere de telefon: Cristina – 0729820843 și Nicoleta – 0740828879.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă