Noutăți și comunicate

WTF - Way Too Far Rock Festival 2024 va avea loc in perioada 23-25 august 2024

23 - 25 august 2024
WTF - Way Too Far Rock Festival 2024 va avea loc in perioada 23-25 august 2024
WTF - Way Too Far Rock Festival 2024 va avea loc între 23 - 25 august 2024 în Bistrița.


Informații despre WTF - Way Too Far Rock Festival 2024

Way Too Far Rock Festival vă așteaptă la o nouă ediție în 2024! An de an, Way Too Far Rock Festival adună mii de rockeri din România și din toate colțurile lumii, dornici să se bucure de concerte extraordinare, să creeze amintiri și să-și împărtășească pasiunea pentru muzica lor preferată.

Evenimentul are loc în Parcul Industrial Bistrița Sud,care se transformă, timp de trei zile, într-un parc de distracții cu roată panoramică, food court, zone de activare, produse specifice industriei rock, inclusiv articole de merchandise ale trupelor invitate în festival.

Organizatorii festivalului se străduiesc, la fiecare ediție, să creeze o atmosferă captivantă în care fanii să se conecteze, pe deplin, cu lumea muzicii rock. Aceștia se asigură, de fiecare dată, că producția este una de excepție și că participanții au acces la sisteme de sunet de top, efecte vizuale impresionante și o configurație dinamică a scenei care îmbunătățește experiența generală.

Așadar, dacă ești un iubitor al muzicii rock și vrei să trăiești o experiență de neuitat într-un peisaj pitoresc al Transilvaniei, Way Too Far Rock Festival din Bistrița este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi.

Cu organizatori dedicați și pasionați, festivalul se asigură că experiența fiecărui participant este una de neuitat. De la producția spectaculoasă pe scenă până la zona de activități și opțiunile de mâncare și băutură, totul este gândit cu atenție pentru a oferi o experiență completă.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top