Noutăți și comunicate

World War Tour 2010 ajunge in Romania

17 noiembrie 2010
World War Tour 2010 ajunge in Romania
Sub aceasta denumire formatiile SABATON - Alestorm - Steelwing ne vor vizita tara pentru un concert ce va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti in data de 17 noiembrie 2010.

Alaturi de aceste formatii vor urca pe scena si bucurestenii de la Bolthard. Eveniment din Romania este organizat de catre Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock.

Reamintim ca un numar de 24 de concerte din Germania, Cehia, Anglia, Suedia, Norvegia din cadrul acestui turneu sunt deja SOLD OUT.

Cateva filmari din cadrul acestui turneu puteti urmari mai jos:Bucurestenii de la Bolthard au tinut sa transmita un mesaj video rockerilor din Romania cu ocazia acestui concert:Amanunte la: www.promusicprod.ro/sabaton

Un scurt interviu cu Par Sundstrom (bas / Sabaton) se poate citi AICI.


Pentru concertul de la Bucuresti se pot procura bilete astfel:
60 lei - pentru biletele achizitionate pana la data de 16.11.10 (include un afis 50/70 cm + un exemplar al revistei Maximum Rock).
65 lei - pentru biletele achizitionate in data de 17.11.2010 - in ziua concertului (bilete disponibile NUMAI la intrarea in club).

Biletele se pot achizitiona, prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Magazinele Orange, Librariile Humanita si online, pe http://www.eventim.ro/ro/.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă