Noutăți și comunicate

Within Temptation revine in Romania dupa sapte ani, in cadrul WTF - Way Too Far Rock Festival

26 - 28 august 2022
Within Temptation revine in Romania dupa sapte ani, in cadrul WTF - Way Too Far Rock Festival
Trupa Within Temptation revine în România după șapte ani! Va cânta la Bistrița, la WTF - Way Too Far Rock Festival.

După Barcelona (Spania), Cruz Qebrada (Portugalia), Orange (Franța) și Dinkels (Germania), următoarea destinație a trupei Within Temptation, în turul din această vară, este Bistrița, la a patra ediție a festivalului WTF - Way Too Far Rock Festival. Gotthard, Katatonia, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Sinoptik, E-an-na și alte trupe completează line-up-ul acestei ediții.
2. Within Temptation revine in Romania dupa sapte ani, in cadrul WTF - Way Too Far Rock FestivalWITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial“ își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio - Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. RESIST este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”

Transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei!

WTF - Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează, în vara aceasta, o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei – brand-ul județului. Are loc în perioada 26-28 august 2022 în Parcul Industrial din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, din nordul țării.

Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, ca un manifest pentru evenimente de calitate și muzică bună. Este, din punct de vedere artistic, un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Cele trei ediții ale festivalului au cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară. #WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de festival sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite! Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al festivalului, https://wtfrockfest.ro/

PRODUCȚIE

Ediția din 2022 a festivalului WTF Rock Fest va reprezenta o producție de amploare, cu 3 scene și echipamente scenă-sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock din lume.

CE POȚI FACE LA FESTIVAL

Locul de desfășurare a festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Pe lângă trei zile de muzică bună, invităm lumea să descopere aventura în mijlocul naturii, în locurile de camping, pe traseele noastre de drumeție, mountain bike, off road. De asemenea, participanții se vor putea bucura de o mulțime de activități de entertainment, dar și de câteva a evenimente pline de adrenalină:, cum ar fi un Show Monster Truck sau zboruri de agrement cu avioane ușoare și elicoptere.

FOOD & DRINK

Zona de food, drink & coffee a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară. De asemenea, puteți gusta berea noastră, WTF, produsă cu mândie în Bistrița-Năsăud sub brand-ul MUSAI.

CAMPING

Un camping cu o capacitate de 5000 de persoane va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile. Toate abonamentele includ acces la camping.

Eveniment susținut de DIGI România.

Programul pe zile

26 august 2022

Revolver
7 Pași
Hteththemeth
Implant pentru Refuz
Dirty Shirt Gotthard
27 August 2022

NOR
Dash the Effort
Magnetic
E-an-na
Sinoptik
Katatonia
28 August 2022

Viper Soup Complex
Aether
Transylmania
Project RenegadeWithin Temptation

Bilete pe :
iaBilet.ro https://t.ly/Ptlb
Eventim.ro https://t.ly/7xMM
AmBilet.ro https://t.ly/aCNz


Evenimente recomandate

Top