Noutăți și comunicate

Winter Night VII cu Clitgore, Dark Fusion si Exuviath, in club fabrica

6 ianuarie 2024
Winter Night VII cu Clitgore, Dark Fusion si Exuviath, in club fabrica
Winter Night VII va avea loc sâmbătă, 6 ianuarie 2024 în Club Fabrica din București. Lista de artiști confirmați este: Clitgore, Dark Fusion și Exuviath.

Program:
- 19.00 open doors
- 20.00 - 20.45 Exuviath
- 21.00 - 22.00 Dark Fusion
- 22.20 - 23.30 Clitgore


Informații despre Winter Night VII

Primul concert metal al anului 2024 aduce cea de-a saptea editie a serilor "Winter Night in Fabrica ", reunind trei dintre cele mai bune trupe ale scenei metal romanesti : CLITGORE, DARK FUSION si EXUVIATH.
Accesul minorilor de până la 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil. Accesul adolescenților cu vârsta de până la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil și dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet de acces valabil. Accesul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.
Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor legali au acces gratuit dacă prezintă în prealabil documentele aferente.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Afisul a fost realizat de catre Radu Otarasanu.
Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music SRL", beneficiind de gazduirea clubului "Fabrica".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top