Noutăți și comunicate

Winter in The Underground in Rockstadt Brasov

23 decembrie 2011
Winter in The Underground in Rockstadt Brasov
Vineri, 23 decembrie 2011, incepand cu ora 20:00 sunteti asteptati in clubul Rockstadt din Brasov la un eveniment denumit Winter in The Underground, ce ii va avea ca invitati pe Grimegod, Searing Blaze si Amarthalos.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Pentru Next Evil Event anul acesta se va incheia cu un concert tribut Festivalului Deep In The Underground, care ne-a facut sa incepem acest frumos drum al organizarii de evenimente metalice, un festival care isi propune an de an sa aduca in atentia brasoveanului si nu numai nume de calitate din tagma metalului, a ambientului, a neo-folkului si a altor genuri muzicale underground. Winter In The Underground ce va avea loc in 23 Decembrie 2011 in clubul Rockstadt din Brasov, este un cadou de iarna adus fanilor metal si numai, un cadou ce se va revarsa in fata voastra cu trei nume grele: GRIMEGOD - pentru a treia oara deja adusi de Next Evil Event, SEARING BLAZE - un nume ce este esential pentru metalul brasovean si AMARTHALOS - care va da noi valente dark-ambientului si care va veni cu un show cu totul nou si plin de surprize.

Berea va fi in cantitati incomensurabile iar nelipsita tombola ii va face pe unii dintre voi bogati in artefacte muzicale.

Next Evil Event.

facebook
https://http://www.facebook.com/event.php?eid=277810475590484&context=create
last.fm
http://www.last.fm/event/3116788+Winter+In+The+Underground
MySpace
http://www.myspace.com/events/View/12215091/Next-Evil-Event/Winter-In-The-Underground--Grimegod-Searing-Blaze-Amarthalos


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă