Noutăți și comunicate

White Walls semneaza un parteneriat cu MIG Management

4 aprilie 2011
White Walls semneaza un parteneriat cu MIG Management
White WallsLa cateva zile dupa implinirea unui an de la primul concert, formatia de progressive metal White Walls anunta semnarea unei colaborari non-exclusive cu MIG Management, marcand astfel cresterea continua a formatiei din Constanta, ale carei reusite nationale si internationale au castigat respectul scenei rock din Romania.

Colaborarea se va materializa in realizarea de merchandise White Walls precum si in suplimentarea CD-urilor "Mad Man Circus", in acest moment albumul de debut al constantenilor fiind sold-out. De asemenea MIG Management vor face booking pentru White Walls la anumite concerte si festivaluri. In aceasta idee, ca prim rezultat al colaborarii, cei de la White Walls vor canta alaturi de Bolthard in deschiderea show-ului Blind Guardian la 1 Mai Rock Fest.

MIG Management si-a facut simtita prezenta pe piata underground odata cu relansarea Bolthard, iar unul dintre rezultatele notabile ale anului 2010 este contributia la lansarea oficiala a albumului "Unbekannte" al trupei Kistvaen, precum si la turneul national aferent, contributie ce a dovedit dedicatie si profesionalism. "Suntem entuziasmati de increderea oferita de MIG Management si de perspectivele colaborarii noastre. Simtim ca suntem pe pante ascendente ce s-au intalnit, si acest lucru nu poate decat sa ne bucure" a declarat Alex Dascalu, chitaristul White Walls.

Cei de la White Walls sarbatoresc astfel un an de la primul concert, un an ce a conturat o cariera tanara dar bogata in reusite spectaculoase: locul 1 la The Battle Of Rocksin (Aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (August 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (Octombrie 2010), locul 1 la finala nationala Global Battle Of The Bands (Noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (Februarie 2011), locul 5 la finala mondiala Global Battle Of The Bands, organizata in Kuala Lumpur - Malaezia (Februarie 2011). Albumul lor de debut, "Mad Man Circus", aparut in Octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile i din afara granitelor, care au dus spre confirmarea White Walls drept prima trupa din Romania ce va canta la festivalul ProgPower Europe in Octombrie 2011.


Pentru mai multe informatii despre White Walls, vizitati pagina http://facebook.com/whitewallsofficial.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top