Noutăți și comunicate

WHITE WALLS pe scena Ghost Fest 2012

4 mai 2012
WHITE WALLS pe scena Ghost Fest 2012
Ghost 2012, evenimentul montaniarzilor cu personalitate, anunta noi confirmari.

Constantenii de la White Walls raspund "prezent" la apelul Ghost.
Trupa formata din Alexandru-Eduard Dascalu - chitara, Eugen Brudaru - voce, Serban-Ionut Georgescu - bass si Marian Mihaila - tobe ocupa un loc din ce mai important pe scena progressive metal din Romania și chiar din Europa. White Walls sunt prima trupa din tara noastra invitata la prestigiosul festival dedicat muzicii progresive ProgPower Europe, unde au cantat in Octombrie 2011, in cadrul turneului lor european "Mad Man Circus European Tour 2011", ce a trecut prin Romania, Polonia, Ungaria, Austria, Germania, si Olanda.

Shattered Hope (Grecia) ajunge prima oara in Romania tot pe scena Ghost Fest. Trupa s-a infiintat in 2002 si se bucură de popularitate in randul iubitorilor de doom atmospheric. Tot in premiera ajunge in tara noastra si Abstract Rapture (Luxemburg), o trupa de thrash cu influente death.

Line up-ul evenimentului este intregit de formatiile autohtone: Laonliness (Brasov), QuantiQ (Brasov) si Wilder (Targoviste).

Festivalul Ghost 2012 se va desfașura in perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza cetatii Rașnov și va reuni concertele cu activitatile recreative, intr-un cadru natural, indepartat de aglomeratia citadina.

Celelalte nume deja confirmate sunt: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Allerseelen (Austria), Trei Parale (Romania), Leafblade (Marea Britanie), EchO (Italia), Secrets of the Moon (Germania), Sunset in the 12th House (Romania), Whispering Woods (Romania).


Biletele se gasesc in reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se afla in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului și Palatul National al Copiilor. Bilete se comercializeaza și la filiala Bestial Records din București.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro și http://www.blt.ro, http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top