Noutăți și comunicate

White Walls lanseaza albumul 'Grandeur’' in Club Quantic

24 octombrie 2020
White Walls lanseaza albumul 'Grandeur’' in Club Quantic
Trupa White Walls va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 24 octombrie 2020, în cadrul căruia va lansa cel de-al treilea album oficial, numit "Grandeur".


Informații despre eveniment

Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse de autorități, fapt pentru care se pun în vânzare un număr limitat de bilete. Acestea se pot achiziționa exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
  • Early Bird: 60 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete)
  • Presale: 70 lei (preț redus până la data de 23.10.2020)
  • Normal: 80 lei (în ziua evenimentului - 24.10.2020)
Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Despre eveniment basistul Șerban spune:
Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, "Grandeur". Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 Octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult "din noi" în acest album și sperăm că experiența "Grandeur" live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea.


White Walls înseamnă:
  • Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu) - chitară
  • Eugen Brudaru - voce
  • Șerban-Ionuț Georgescu - bas
  • Theo Scrioșteanu - tobe

RSVP: https://www.facebook.com/events/606255333393134


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top