Noutăți și comunicate

White Walls au terminat inregistrarea tobelor pentru cel de-al doilea album

8 mai 2013
White Walls au terminat inregistrarea tobelor pentru cel de-al doilea album
Dupa ce White Walls ne-au anuntat ca vor intra in studio pe data de 15 aprilie pentru a inregistra un nou album, baietii revin cu un update referitor la evolutia materialului.

Marian Mihaila, tobosarul White Walls, a terminat de tras tobele si este foarte multumit de felul in care suna bucata lui. Muzicianul a fost primul intrat la Next Dog Studio (Mediocracy, Deadeye Dick, Them Frequencies, Expectations etc) pentru a-si inregistra bataile calculate.

"Procesul de inregistrare a tobelor a mers perfect! Totul suna foarte bine! Abia astept sa aud rezultatul final", ne spune Marian.

Urmatorul programat pentru a da frau liber riffurilor marca WW este Alexandru-Eduard Dascalu (Dasu'), chitaristul formatiei. Acesta a intrat in studio pe data de 6 Mai. "Voi adauga ingredientul meu in puzzle-ul sonic al noului album White Walls" se lauda Dasu'.

La carma discului se afla Marius Costache, unul dintre cei mai bine cotati ingineri de sunet din Romania pe segmentul metal. Acesta isi va aduce aportul la un material care se numara printre cele mai asteptate ale metalului autohton, si nu numai.

Urmareste un teaser video al albumului mai jos:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xvfUBmyqJ-8



Evenimente recomandate

Top