Noutăți și comunicate

White Ash, UpsideDown si Toy Machines la THE BATTLE OF ROCKSIN

4 martie 2010
White Ash, UpsideDown si Toy Machines la THE BATTLE OF ROCKSIN
Joi, 4 martie 2010 incepe THE BATTLE OF ROCKSIN in Club Suburbia. Primele 3 trupe inscrise in concurs vor concerta incepand cu orele 20:00. Intrarea este libera. Iata primii concurenti:

White Ash (rock/blues/alternative - Bucuresti)
http://www.myspace.com/whiteashro

UpsideDown (new wave/chinese pop - Bucuresti)
http://www.myspace.com/upsidedownband

Toy Machines (alternative/psychedelic/grunge - Suceava/Cluj-Napoca)
http://www.myspace.com/toymachinesband

Party dupa concert cu Rocksin!

FOARTE IMPORTANT:

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com. Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise, la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

www.therocksin.blogspot.com
www.myspace.com/therocksin


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top