Noutăți și comunicate

White Ash, Changing Skins, Up To Eleven si Bodark la prima editie 'We Are The Alternative'

29 august 2014
White Ash, Changing Skins, Up To Eleven si Bodark la prima editie 'We Are The Alternative'
Aducem in atentia publicului un nou nume care va sustine un recital in cadrul primei editii a We Are The Alternative. Este vorba despre formatia bucuresteana White Ash, care isi descrie stilul astfel: "flower shower and new school rock'n'roll".

White Asha luat fiinta in 2007 si, de atunci, s-a remarcat prin melanjul special de stiluri, care da o savoare aparte muzicii formatiei. In momentul de fata, trupetii lucreaza din greu la albumul de debut, care a fost inregistrat intr-un studio din Austria. De-a lungul timpului, White Ash a cantat cu nume sonore ale rockului romanesc, ca Ocs, AB4, Voodoo, Luna Amara si multe altele.
Videoclip White Ash! http://youtu.be/XC9d9TiEbdk

Pe data de 9 octombrie 2014, in Club Colectiv, in cadrul We Are The Alternative, White Ash va urca pe scena impreuna cu Changing Skins, Up To Eleven si Bodark!

Pretul biletului va fi 15 lei. Biletele vor putea fi achizitionate doar in ziua evenimentului, la intrarea in Club Colectiv.Muzica de la radio si de la televizor nu este pe gustul vostru? V-ati saturat de promovarea excesiva a "mainstream-ului" deseori lipsit de valoare?

Daca ati raspuns afirmativ la ambele intrebari, trebuie sa stiti ca exista o solutie! Aceasta se numeste "We Are The Alternative" si reprezinta o initiativa Maximum Rock si Promusic Events.

"We Are The Alternative" este un eveniment periodic care aspira sa scoata la lumina cei mai valorosi artisti "alternativi" din Romania! Deoarece acestia reprezinta, de fapt, viitorul muzicii autohtone, este nevoie de o platforma solida de promovare, prin care publicul sa ajunga sa cunoasca adevaratele valori ale scenei locale.

Formatii relevante vor urca pe scena in cadrul "We Are The Alternative" si le vor arata celor din public, si nu numai, ca exista o alternativa la trendurile fara substanta care fac momentan legea pe piata romaneasca.

Impreuna, putem scoate alternativa din anonimat si, de ce nu, sa plasam valorile in frunte, acolo unde merita sa fie pozitionate.

Prima editie din "We Are The Alternative" va avea loc pe data de 9 octombrie 2014. Formatiile care vor sustine recitaluri sunt Changing Skins, Up To Eleven si Bodark. Evenimentul se va desfasura in Club Colectiv.Changing Skins

Este una dintre cele mai importante reprezentante ale noului val de rock alternativ din Romania. Autoare a unor hituri ca "Baby", "Ain't Worth It" sau "Deeper and Deeper", avand la activ un album intitulat chiar "Changing Skins", formatia bucuresteana este in plin proces de inregistrare a unui nou material discografic. Pana acum, trupa a cantat la unele dintre cele mai importante evenimente din Romania, a sustinut show-uri in toata tara pentru promovarea discului de debut, a fost difuzata intens la radio sau Tv si a primit nominalizari/premii la ceremonii prestigioase, ca On Air Music Awards.

Pana la aparitia celui de-al doilea album, trupa le-a pregatit fanilor foarte multe surprize. O parte dintre acestea vor fi dezvaluite in cadrul concertului de pe 9 octombrie, din Club Colectiv! Pana atunci, vizionati Aici cel mai recent videoclip Changing Skins, "Full of Dirt".Up To Eleven

Avand un stil unic, format din influente din zona alternative, metal si grunge, Up To Eleven s-a remarcat rapid pe scena locala de rock drept una dintre cele mai promitatoare trupe tinere. De la intemeiere, in 2010, pana acum, grupul bucurestean a lansat un album intitulat "Ce simti" (Universal Records Romania), foarte bine primit atat de critica de specialitate cat si de fani, a cantat alaturi de nume consacrate ale rockului autohton (Alternosfera, Vita de Vie, Luna Amara, Ocs etc) si a sustinut show-uri la diverse evenimente din tara.

Urmariti Aici cel mai recent videoclip semnat Up To Eleven!Bodark

Formatia Bodark a luat nastere in 2010 si, de la inceput, a cultivat sonoritati din zona alternative si progressive rock. In iarna lui 2014, grupul lanseaza albumul de debut "Pot" care se vrea a fi un material-manifest, al carui mesaj este urmatorul: oricat ar fi de greu sa reusesti in muzica, trebuie sa incerci pana cand atingi succesul! Acest lucru serveste drept exemplu pentru toate formatiile romanesti care isi doresc sa ajunga sus prin altceva decat prin slujirea tendintelor actuale in materie de pop si dance.

In cadrul concertului sustinut pe data de 9 octombrie 2014, in Club Colectiv, Bodark inaugureaza noua formula a trupei. La show, se vor auzi piese de pe discul "Pot" si formatia va oferi fanilor ocazia sa traga cu urechea si la cateva cantece de pe viitorul album, la care se lucreaza de zor! Aruncati o privire la cele mai recente videoclipuri Bodark Aici.Mai multe informatii despre "We Are The Alternative" si formatiile participante in curand!
Sustineti "We Are The Alternative" pentru o scena muzicala care sa ne faca mandri!
Fb event: http://www.facebook.com/events/351176965038270/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top