Noutăți și comunicate

Whispering Woods a semnat cu Loud Rage Music

18 februarie 2014
Whispering Woods a semnat cu Loud Rage Music
Whispering Woods a semnat cu Loud Rage Music
Trupa romaneasca de metal simfonic Whispering Woods a semnat un contract cu casa de discuri Loud Rage Music, fiind totodata primul grup care se alatura acestora.

Colaboarea va avea ca rezultat productia celui de-al doilea album al trupei, care este programat pentru a fi lansat la inceputul anului viitor.

Iata ce au avut de zis cele doua parti:

"Inca de cand am pus bazele trupei visam sa obtinem o colaborare cu o casa de discuri care sa ne poata complementa munca. Suntem extrem de incantati si onorati sa avem oportunitatea de a lucra cu aceasta echipa dedicata si profesionista. Multumita celor din Loud Rage Music se poate spune ca am inceput cel mai nou si interesant capitol al basmului nostru." (Doru Cailean - fondator si chitarist al trupei Whispering Woods)



"Incheierea primului contract cu o trupa atat de profesionista si muncitoare precum Whispering Woods este o dovada clara a faptului ca tintim doar inspre ce e mai bun. Este o onoare sa ii avem alaturi, iar atat noi cat si ei promitem ca noul album va fi nu doar o confirmare a talentului enorm al trupei cat si un motiv de bucurie pentru fanii metal din intreaga lume." (Adrian - AR Loud Rage Music)



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top