Noutăți și comunicate

Weight Of Emptiness lanseaza un nou videoclip

17 decembrie 2021
Weight Of Emptiness lanseaza un nou videoclip
Trupa chiliană de Doom/Death Metal Weight Of Emptiness a lansat noul lor videoclip „Chucao”. Cântecul se bazează pe o legendă asociată cu o pasăre mică cu același nume, care locuiește în pădurile din zona de sud din Chile. Este asociat cu o legendă Mapuche, care indică faptul că, dacă un plimbător intră într-o pădure și aude trilul Chucao din dreapta, va avea o călătorie liniștită, dar dacă trilul este din partea stângă, va fi mai bine să se întoarcă..

Clipul video a fost înregistrat în principal în sudul Chile și a fost regizat și editat de Lucho Villegas. Joaquín Cacciuttolo a fost responsabil de fotografie și post-colorizare. Actorul care apare este Mario Montecinos, care a scris și versurile piesei și reflectă o parte din propria sa istorie cu câteva nuanțe pentru a lăuda căutarea libertății și modul în care nebunia stă la baza singurătății celei mai adânci părți a pădurii tropicale din Valdivian..
https://www.youtube.com/watch?v=TaxGEG6rqxE
Grupul Weight Of Emptiness a fost format în 2015 în Santiago, Chile, și au lansat două albume LP. În prezent, trupa este formată din Alejandro Ruiz la voce, Juan Acevedo și Alejandro Bravo la chitară, Mauricio Basso la tobe și Mario Urra la bas.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top