Noutăți și comunicate

We will rock you editia a VIa, Targoviste

20 martie 2010
We will rock you editia a VIa, Targoviste
Balaurul de la Trooper ne-a transmis urmatorul comunicat:

"Dupa cum probabil ati aflat deja, clubul Underground din Targoviste s-a inchis pe la jumatatea lunii februarie. Eu nu am renuntat insa la initiativa mea si am vrut sa continui seria de concerte "We Will Rock You". Va anunt cu bucurie ca editia a VI-a WWRY va avea loc mai curand decat credeti (sambata, 20 martie) in pubul Fiord si ii va avea drept protagonisti pe cei de la Byron (http://en.wikipedia.org/wiki/Byron_(band), www.byronmusic.ro).

Trupa il are in componenta si pe prietenul nostru, pianistul 6fingers, care a fost invitatul nostru atat in studio (pe discurile "Desant" si "Electric"), cat si in cateva dintre concertele Trooper. E primul concert Byron in Targoviste, asa ca oamenii mi-au spus ca au pregatit un super-show de aproape 2 ore, pentru a lasa o prima impresie deosebita.

Pentru prietenii din Targoviste: aceasta este o prima incercare WWRY in noua locatie. Imi doresc sa iasa bine, pentru a putea continua seria de concerte in Fiord. Am vorbit deja cu o sumedenie de trupe care-si doresc sa ajunga la noi in oras, iar eu vreau sa le chem, insa ele trebuie sa aiba pentru cine sa cante. Stiti voi, vesnica poveste. Atat timp cat aceasta initiativa a mea are sprijinul vostru, vom putea avea concerte live cu trupe de rock/metal in Targoviste. Va multumesc."

Va asteptam la concert!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top