Noutăți și comunicate

We Comin' Rougher - Gogol Bordello revine la Bucuresti

9 martie 2011
We Comin' Rougher - Gogol Bordello revine la Bucuresti
We Comin' Rougher - Gogol Bordello revine la Bucuresti
Miercuri, 9 martie 2011, la Sala Palatului, Gogol Bordello incinge o petrecere flamboaianta pe ritmuri adunate din toate colturile lumii: gypsy, punk, ska, metal, rap, flamenco, cabaret, reaggae, dub... si multe altele. Un spectacol nerecomandat celor slabi de inger, oferit de Yahoo! Romania si organizat de Events.

Sound-ul Gogol Bordello creeaza dependenta. Un fusion multi-etnic venit de niciunde si de oriunde, care demoleaza tot ce stiam despre arta de a amesteca genurile fara a pierde forta lautareasca originara, muzica Gogol Bordello nu tine seama de tabu-uri; este o explozie dementa de energie, versuri fara perdea si umor negru. Trupa are la activ 5 albume de studio ("Voi-la Intruder" 1999, "Multi Kontra Culti vs. Irony" 2002, "Gypsy Punks: Underdog World Strike" - 2005, "Super Taranta!" - 2007 si "Trans-Continental Hustle" - 2010), precum si unul live ("Live from Axis Mundi" 2009), si un EP ("East Infection" 2005) si sute de spectacole incendiare pe toate scenele lumii.

Gogol Bordello reprezinta o combinatie insolita din toate punctele de vedere. Un ucrainian, doi rusi, un israelian, un etiopian, un ecuadorian si un american, o chinezoaica scotiana si o thailandeza americana amesteca sunetele traditionale ale muzicii tiganesti cu orice altceva se mai poate canta din acordeon, vioara, tobe, trompete sau saxofon. Rezulta un punk-cabaret nebun, cu o sonoritate aspra pe alocuri, dar delirant de antrenanta. Jumatate din numele trupei este o trimitere evidenta la scriitorul Nikolai Gogol, port-stindardul culturii ruse, iar cealalta particula... nu necesita explicatii. Initial, trupa se chema "Hutz and the Bela Bartoks", dar cum, conform solistului Eugene Hutz, "nimeni din Statele Unite nu stie cine naiba a fost Bela Bartok", au renuntat la titulatura.

2-WeCominRougher-GogolBordellorevinelaBucuresti_74627.jpg
Ultimul album Gogol Bordello, "Trans-Continental Hustle" ale carui piese vor rasuna pe scena de la Bucuresti a beneficiat de contributia legendarului Rick Rubin, un colaborator de incredere al AC/DC, Johnny Cash, U2 sau Red Hot Chilli Peppers. Discul insira 13 piese cu parfum cultural divers, unite intr-o maniera originala, tipica Gogol Bordello. Contine hituri de referinta, precum "Immigraniada", o poveste despre imigranti cu un tempo indracit si obsedant, sau "Pala Tute", piesa pe care, din 2008, Madonna a inclus-o in turneul sau mondial in varianta remixata "La Isla Bonita / Lela Pala Tute".

Yahoo! este destinatia online numarul 1 in Romania, cu peste 8 milioane de vizitatori unici lunar. La nivel mondial Yahoo! atrage utilizatorii de Internet din peste 38 de tari. Atat platforma de servicii inovativa, complexa, cat si continutul localizat, pozitioneaza Yahoo! in topul destinatiilor preferate in mediul online. Peste 500 milioane de persoane sunt implicate zilnic intr-o experienta unica, activa, personala cu Yahoo!.

Biletele se pun in vanzare de astazi, 21 ianuarie, iar timp de 6 zile (21.01-26.01) ele pot fi cumparate doar de catre utilizatorii Yahoo! Romania, care are o oferta exclusiva pentru ei: o serie limitata de bilete Yahoo! VIP in sectorul A, ce includ purple-cocktailuri si surprize, la un pret special de 138, 6 lei (reducere 30%). Detalii pe www.gogolbordello.ro.

Incepand cu 27 ianuarie 2011, tichetele la preturile de 88 lei, 128 lei, 168 lei si 198 lei in functie de categorie se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.


Parteneri: Sapte Seri, Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media, Green Pixel. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 026 742 / 0730 030 990, aa[at]events[dot]ro.


Sursa : Events, www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top