Noutăți și comunicate

Watzzy va lansa un EP la Centrul Cultural Reduta din Brașov

10 aprilie 2022
Watzzy va lansa un EP la Centrul Cultural Reduta din Brașov
Watzzy va susține un concert de lansare a EP-ului sau la Centrul Cultural Reduta din Brașov, pe 10 aprilie 2022 începând cu ora 18:00. Concertul va fi deschis de către producătorul de muzică brașovean George Pandrea.

Watzzy va urca pe scenă împreună cu trupa formată din Ciprian Dragomir 'Cipa' la bass și voce, Mihai Nedea la clape și Ákos Sütő 'Soka' la tobe și va cânta piese de pe E.P.-ul nou dar și de pe albumul Pamela cum ar fi Bere, Tare, Lean on me și piese de pe F.A.N. Sessions cum ar fi Make Me Feel, Helicopter și Round and Round. Show-ul va fi o călătorie prin mai multe stiluri muzicale de la funk la rock, de la blues la folk și de la jam la progressive cu ușoare tente de folclor.
Bilete aici: https://bit.ly/3JOdTvl

Facebook event: https://www.facebook.com/events/346818610673187/



Watzzy a lansat un nou E.P. intitulat Absurd. E.P.-ul este format din 5 piese care reflectă experiențe sufletești și care duc ascultătorul într-o călătorie de introspecție și observare sufletească. Primele două single-uri de pe Absurd au fost lansate sub formă de lyric videos și se pot viziona/asculta aici:
Absurd: https://www.youtube.com/watch?v=pRId18RzHcs
Mergem: https://www.youtube.com/watch?v=GbY4N0Q-H4w
Albumul poate fi ascultat în întregime aici: https://distrokid.com/hyperfollow/watzzy/absurd
sau cumpărat aici: https://watzzy.bandcamp.com/album/absurd


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top