Noutăți și comunicate

Warm-up Party Slash in Hard Rock Cafe

17 ianuarie 2013
Warm-up Party Slash in Hard Rock Cafe
Joi, 17 ianuarie 2013, Phoenix Entertainment vă invită în Hard Rock Cafe, să vă încălziți vocile pentru cel mai așteptat eveniment rock al anului: Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators. Formațiile Freestay, Pseudonoise și C.O.D. vor întreține atmosfera și vă vor introduce în spiritul concertului, interpretând și piese ale celebrului chitarist american.

Mai mult decât atât, la Warm-up Party Slash veți avea parte și de un moment unic: un autograf ORIGINAL al artistului va fi pus în joc, prin tragere la sorți, iar participanți vor cei care și-au achiziționat bilet la concertul din 5 februarie 2013.
Așadar, fanii lui Slash nu ar trebui să-și facă alte planuri pentru acea seară.

Intrarea este 50 de lei (cu loc la masă) și 25 de lei (în picioare). Pentru deținătorii de bilet la concert, intrarea este, însă, GRATUITÄ‚, iar categoriile I, II și VIP vor avea locuri la masă. Pentru rezervări, contactați Hard Rock Cafe (telefon: 021 206 6261)
Intrarea în club se va face de la orele 19.
Biletele pot fi achiziționate de la Hard Rock Cafe, în ziua evenimentului.

FreeStay este proiectul muzical al lui Florin Ristei care a revenit în atenția publicului după succesul fulminant din 2000 cu trupa AMICI. Florin, alături de colegii săi Serban Niculae, Alin Teodorescu, Alin Ilieș, Mihai Toganel și Vladimir Grafu  reprezintă o doză de prospețime pe scena românească.

Pseudonoise este o trupă de alternative rock din București care are în repertoriu, în mare parte, coveruri celebre și este compusa din:  Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa, Betty Cristea și Sam.  
                                                                         
C.O.D. este o trupă fondată în 2003 în Târgoviște și abordează genul post-grunge cu diverse influențe. C.O.D. înseamnă Stanciu Dragoș, Matei Alex, Stoicescu Liviu și Irimia Vlad.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top