Noutăți și comunicate

Warm-up party Iced Earth / Warbinger in Private Hell

24 ianuarie 2014
Warm-up party Iced Earth / Warbinger in Private Hell
Vineri, 24 ianuarie 2014, Romanian Thrash Metal Club vă invită începând cu ora 21:00 în Private Hell la un warm-up party exceptional ICED EARTH / Warbinger.

Concertul americanilor va avea loc pe 28 ianuarie 2014 in The Silver Church Club. In deschidere vor canta formatiile Elm Street si Warbinger. Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Warm-up party-ul va purta numele "Thrash It Black!" si reprezinta ocazia perfecta pentru a asculta un playlist de zile mari compus atat din metal traditional cat si din compozitii extreme. Petrecerea se va tine in Private Hell Club de pe strada Grivitei 91, Bucuresti.

Hiturile deja epuizate cu care ascultatorii sunt obisnuiti de la radio si de la TV vor fi evitate. In schimb, petrecaretii vor avea parte de o sedinta de ascultare a unor genuri ca punk, crust, heavy metal, thrash metal, death metal, black metal si grindcore.

Participantii vor avea parte si de surprize! De exemplu, oricine isi procura un bilet la ICED EARTH / Warbinger / Elm Street, va primi o bere gratis de la bar. Cei care vor purta un tricou "Thrash It Black" sau "Dirty Speed Metal" vor fi cadorisiti, la randul lor, cu o bere.

Pe langa aceste "daruri", vor exista numeroase concursuri cu premii constand in CD-uri.

Va reamintim ca ICED EARTH, una dintre cele mai importante formatii metal de pe Noul Continent, se pregateste pentru concertul pe care il va sustine pe data de 28 ianuarie 2014 la Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in The Silver Church Club si este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Din totalul de 400 de bilete puse la dispozitie, au ramas doar 100 de bucati! Asa ca, daca vreti sa luati parte la cel mai important eveniment metal al inceputului de an, va sfatuim sa va grabiti ca sa puneti mana pe un bilet.

Pe langa headlinerii de la Iced Earth, vor mai evolua si alte doua trupe de exceptie. Warbringer din SUA, exponenti ai thrash metalului, si Elm Street, din Australia, adepti ai heavy-ului.

Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:
- 65 lei - primele 100 de bucati - Sold Out!
- 50 lei (Black Friday) - 29 noiembrie, intre orele 10.00 - 21.00 - Sold Out!
- 75 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
- 85 lei- biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

Sursa : Romanian Thrash Metal Club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top