Noutăți și comunicate

Warm-up ARTmania Festival Sibiu la Hard Rock Cafe

2 august 2012
Warm-up ARTmania Festival Sibiu la Hard Rock Cafe
Joi, 2 august 2012, incepând cu ora 19:00, sunteti invitati la Hard Rock Cafe Bucuresti pentru a intra in atmosfera ARTmania alaturi de sustinatorii si prietenii festivalului.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Toti cei prezenti vor avea sansa de a castiga, unul dintre cele 10 abonamente la festival, tricouri si ultimul album Die Toten Hosen.

Inainte de a da startul celei de-a saptea editii a Festivalului ARTmania Sibiu 2012, va invitam sa aflati ultimele stiri despre programul de desfasurare si artistii participanti la eveniment si sa sarbatorim momentul alaturi de trupa Monarchy, invitata sa concerteze de la ora 20:00.

Monarchy canta "˜progressive metal' din 2009 si a castigat increderea publicului printr-o prezenta energica pe scena rock din Romania. In 2012 Monarchy a lansat albumul "Feeding the Beast", un material bogat in influente hard rock, heavy metal si chiar jazz imprimate de membrii trupei, artisti cu o vasta experienta muzicala.

Evenimentul, realizat in parteneriat cu Tuborg Sound si Hard Rock Cafe Bucuresti, este un preambul al festivalului ARTmania care se va desfasura in perioada 6-12 august 2012.

FB event: http://on.fb.me/OkRS8q


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top