Noutăți și comunicate

Warhymn au lansat MCD-ul ”Cult of Primordials”

11 noiembrie 2022
Warhymn au lansat MCD-ul ”Cult of Primordials”
Formatia bucuresteana de black metal Warhymn a lansat noul MCD intitulat "Cult of Primordials" in colaborare cu Loud Rage Music in format CD cu booklet de 8 pagini, in editie limitata de doar 300 de exemplare!

MCDul "Cult of Primordials" este acum disponibil aici:

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/warhymn-cult-of-primordials

http://shop.loudragemusic.com/warhymn-cult-of-primordials

Fondata in 2019 ca proiect solo de catre Shavy, WARHYMN inregistreaza si lanseaza la scurt timp albumul de debut "Gnosis" prin intermediul labelului kazahstanez Narcoleptica Productions. "Gnosis" este primit foarte bine de catre fanii ganului dar si de presa de specialitate, astfel incat WARHYMN devine in curand formatie cu componenta completa in vederea inceperii activitatii concertistice.
Sfarsitul anului 2021 gaseste trupa performand primul dintr-o lunga serie de concerte timp in care si inregistreaza noul material de studio, un EP de 5 piese intitulat "Cult of Primordials" lansat pe data de 10 Noiembrie 2022 in colaborare cu Loud Rage Music. 25 de minute de Occult Black Metal bogat in texturi compozitionale, atmosfera mistica, simbolism si beneficiind de o invitata speciala in persoana Monicai Barta de la Kratos care imbogateste aproape tot materialul prin vocea ei inedita.

Iata ce au avut de spus membrii trupei despre "Cult of Primordials":

""Cult of Primordials" este noul nostru material de studio si primul cu o noua productie/compozitie pe care am reusit sa o construim impreuna ca trupa. Este un produs conceput sa completeze primul disc Warhymn, "Gnosis", si sa il lege de un al doilea viitor full-length. Poate fi considerat un material scurt, dar complet in concept, mesaj si atmosfera, de sine statator. Toate piesele impreuna ofera insasi originile primelor civilizatii umane, definite prin cunoastere, decadere, crima, ascensiune si intr-un final liber arbitru."

Discografie:
Gnosis (2020 - Narcoleptica Prod)
Live in Studio (2021 - Independent)
Cult of Primordials (2022 - Loud Rage Music)

Membri:
Shavy - chitara, voce
Rizea - chitara, voce
Hex - chitara bas
Philip Redhand - tobe


Contact:

Warhymn
https://www.facebook.com/warhymn.official

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top