Noutăți și comunicate

Wardruna si As I Lay Dying vin la Rockstadt Extreme Fest 2025

27 august 2024
Wardruna si As I Lay Dying vin la Rockstadt Extreme Fest 2025
Trupa Wardruna tocmai a fost confirmată pentru Rockstadt Extreme Fest 2025 !
Probabil niciun alt ritual nu s-ar potrivi mai bine în mijlocul pădurilor și munților transilvăneni. Ne face mare plăcere să le urăm bun venit celore de la WARDRUNA la Rockstadt Extreme Fest, pentru editia din anul viitor.
Muzica frumoasă, întunecată și bântuitoare a lui Wardruna poartă în ea sunetele tradițiilor populare globale, instrumente antice, și sunete ambientale, dar transcende toate aceste etichete. Urmând îndeaproape tradițiile nordice și folosind instrumente regionale (tobe din piele de căprioară, flaut, kraviklyr, jouhikko, corn de capră etc.), grupul a apărut în 2003 și de atunci a lansat un șir de albume bine primite, inclusiv trilogia Runaljod. -- lansate între 2009 și 2016 -- care s-au bazat pe un set de rune antice, precum și pe coloana sonoră pentru serialul de dramă istorică Vikings. Grupul a explorat teme de vrăjitorie, animale de spirit și animism pe Kvitravn din 2021 și a început 2024 cu Hertan, semnalând începutul unui nou ciclu.

2. Wardruna si As I Lay Dying vin la Rockstadt Extreme Fest 2025Frenezia de anunţuri continuă, de data aceasta cu unul dintre cele mai esenţiale nume din scena metalcore, AS I LAY DYING. Originară din San Diego, trupa nominalizată la Grammy s-a format ca un trio în 2001, a obținut succes la nivel mondial în primul deceniu și a devenit unul dintre liderii scenei metalcore la nivel mondial. Și ca un Phoenix care a răsărit din cenușă, As I Lay Dying s-a întors mai puternic ca niciodată, lansând un album de revenire care a avut turnee epuizate instant în Europa și SUA. Pentru 2024, As I Lay Dying plănuiește lansarea unui nou album, semnat cu Nuclear Blast.

Cu nume anunțate anterior precum Gojira, Powerwolf, Within Temptation, Emperor, As I Lay Dying, Obituary, Static-X, DevilDriver, Wind Rose, The Kovenant (Setul Nexus Polaris), Bane, Fit For A King, Dying Fetus, Midnight sau Night Demon, Rockstadt Extreme Fest 2025 se conturează a fi încă o ediție istorică. 100 de trupe, trei scene, cinci zile.

PENTRU CEI SUB 18 ANI: Abonamentul complet pentru adolescenți este disponibil pentru participanții cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani și poate fi achiziționat de pe site-ul oficial pentru 111 de euro. Pentru a se califica, deținătorii de bilete trebuie să aibă sub 18 ani la data începerii evenimentului. Vă rugăm să vă asigurați că vârsta deținătorului biletului se încadrează în acest interval la momentul evenimentului. BILETE DE CAMPARE: Abonamentele pentru ambele locuri de camping vor fi disponibile începând de mâine dimineață, prin intermediul site-ului oficial.

Toate informațiile pe www.rockstadtextremefest.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top