Noutăți și comunicate

Wardruna lanseaza piesa ”Hertan”, alaturi de un videoclip

5 aprilie 2024
Wardruna lanseaza piesa ”Hertan”, alaturi de un videoclip
Wardruna tocmai a lansat "Hertan ", un nou cântec însoțit de un videoclip.
Ascultați/vizionați piesa aici sau derulati pentru videoclip: https://wardruna.lnk.to/hertan
Hertan este cuvântul proto-scandinav pentru inimă și asta este ceea ce explorăm în acest cântec și film/videoclip. Dualitatea inimii cu ritmul, fluxul și pulsul pe care le putem vedea, auzi și simți în natură și în toate formele de viață - și ideea mai abstractă a inimii, cârma emoțiilor, a deciziilor și adevăratelor noastre dorințe.
Încă o dată, am făcut echipă cu regizorul și fotograful finlandez Tuukka Koski pentru producția videoclipului pentru Hertan. Koski a regizat anterior videoclipurile lui Wardruna pentru Raido, Voluspá și Grá. De data aceasta, producția a avut loc în principal în timpul unor nopți înghețate în nordul Finlandei, pe insula Hailouto.
https://www.youtube.com/watch?v=OfiZXqKDR3s
Este întotdeauna o adevărată plăcere să creez artă cu Tuukka, precum și cu colegii săi la Breakfast Helsinki! Experiența și atenția lui pentru detalii, precum și capacitatea de a evoca întotdeauna materiale duse la următorul nivel, sunt foarte inspiratoare pentru a face parte din acest tot. Trei zile, trei locații, fără somn, dar multă inimă. Așa s-a întâmplat. Sper să vă bucurați de rezultat!
a spus Einar.
Videoclipul este regizat de Tuukka Koski, Produs de Breakfast Helsinki
DOP: Hena Blomberg F:S:C
Echipament si Studio: Valofirma
Post-producție: Post Control Helsinki
Colorizare de Sarrah Wilkman.


Evenimente recomandate

Top