Noutăți și comunicate

Wardruna alege locuri istorice și legendare pentru concertele din cadrul turneului 'Nordic Night Open Air Tour 2022'

25 mai 2022
Wardruna alege locuri istorice și legendare pentru concertele din cadrul turneului 'Nordic Night Open Air Tour 2022'
Wardruna va susține un concert la Arenele Romane din București, în data de 8 iulie 2022! Concertul face parte din cadrul turneului "Nordic Night Open Air Tour 2022".
Trupa a ales să cânte în locații istorice, fiecare dintre acestea fiind legendară dintr-un anume punct de vedere.
Privind spre vară, suntem fericiți să începem mult așteptatul nostru turneu Nordic Night și suntem încântați să aducem artiștii minunați din Kalandra și Lindy-Fay Hella & Dei Farne.
Iată câteva exemple de locații:
Augusta Raurica - Augst, Elveția - 01 iulie 2022
Augusta Raurica a fost construita in anul 44 i.Hr. Acest loc antic este locul celei mai vechi colonii romane cunoscute de pe Rin, cu templul lui Jupiter ca punct culminant sacru de la care s-a răspândit rețeaua de străzi. Suntem încântați să cântăm în acest amfiteatru antic cu atâta istorie! Ne vedem cu toții acolo pentru prima dintre întâlnirile Nordic Night din această vară!

Amfiteatrul Gelsenkirchen din Germania
Construit în stilul unui teatru roman, Amfiteatrul Gelsenkirchen din Germania este situat într-un parc din inima canalului Rhein-Herne-Channel, o cale navigabilă care este încă folosită, cu nave care trec direct în spatele scenei. Cunoscută pentru acustica sa excelentă, scena are adesea ca fundal un apus de soare.



Vă reamintim că cei din Wardruna se reintorc in Romania, de aceasta data la Bucuresti, pe 8 iulie 2022 la Arenele Romane (open air). Arena va fi "all seated" adica vor fi asezate scaune pe terenul din fata scenei pentru un show intim. In deschidere vor canta KALANDRA, LINDY-FAY HELLA & Dei Farne.

Biletele s-au pun in vanzare pe iabilet.ro, iar primele 300 de bilete au pret la oferta: www.iabilet.ro/bilete-wardruna-la-arenele-romane-44443/

Mai multe detalii aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top