Noutăți și comunicate

'Walk On Water' este noul single al trupei Thirty Seconds to Mars

23 august 2017
'Walk On Water' este noul single al trupei Thirty Seconds to Mars
Dupa ce au aprins scenele Americii de Nord si ale lumii intregi in aceasta vara cu marele lor turneu, Thirty Seconds to Mars lanseaza prima piesa din ultimii 4 ani.

'Walk On Water' se anunta a fi primul single de pe cel de-al cincilea album de studio al cunoscutei trupe.

Saptamana urmatoare va fi marcata de un moment istoric pentru fanii trupei Thirty Seconds to Mars. Piesa 'Walk On Water' va fi interpretata in premiera la MTV Video Music Awards 2017. Live-ul de la VMA va integra un cor, ca expresie a spiritului de lupta al atletilor de elita. Se preconizeaza ca single-ul 'Walk On Water' va face parte din campania ESPN de fotbal universitar.

"'Walk On Water' este o piesa pentru fiecare om, despre libertate, persistenta, schimbare si despre curajul de a lupta pentru propriile credinte. Este un indemn, plin de optimism si poate fi considerat parte din ceea ce inseamna ‘The American Dream’”, declara Jared Leto.

Thirty Seconds to Mars este o trupa din Los Angeles, compusa din actorul Jared Leto, Shannon Leto și Tomo Milicevic. Primul album al trupei a fost lansat in 2002 si ramane in continuare unul de referinta. Cel de-al doilea album, Beautiful Lie, a avut succes international si a atins vanzari fabuloase (peste 5 milioane de copii). Urmatoarele albume au fost obiectul prin care trupa a reusit sa adune un numar impresionant de premii MTV Awards, Billboard Music Awards si un Guinness World Record pentru cel mai lung turneu din istorie.

Single-ul este disponibil online, aici: https://UMR.lnk.to/WalkOnWaterPR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top