Noutăți și comunicate

Vuolla (doom metal, Finlanda) si Empty Dreams in concert la Sibiu

10 septembrie 2014
Vuolla (doom metal, Finlanda) si Empty Dreams in concert la Sibiu
Miercuri, 10 septembrie 2014, in premiera la Sibiu: VUOLLA (Finlanda) si EMPTY DREAMS (Reghin).

Club Bohemian Flow (Sibiu), ora 20:00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (biletele se vor vinde numai in seara concertului, la intrare).VUOLLA (melancholic postrock doom death metal/Finanda)

https://www.facebook.com/Vuolla
http://www.youtube.com/user/VuollaOfficial
http://vuolla.net/

Noua senzatie a scenei finlandeze de doom metal, trupa Vuolla ajunge in premiera in Romania! Imbinand elemente de melancholic postrock cu death melodic si un iz subtil de progressive, toate inspirate de atmosfera depresiva tipic finlandeza, Vuolla aduce la Sibiu cele mai intunecate sentimente, transpuse intr-un concert in egala masura depresiv, incetosat si cenusiu.EMPTY DREAMS (gothic power progressive/Reghin)

https://www.facebook.com/emptydreams
https://soundcloud.com/emptydreams
http://www.youtube.com/user/wwwEMPTYDREAMSnet
http://www.emptydreams.net/

"Dark-gothic metal, pe alocuri progressive, cu insertii instrumentale, dar si combinat cu pasaje atat agresive, cat si cu altele mai placute, frumoase si lejere" se spune despre Empty Dreams in prestigioasa revista maghiara Metal Hammer. Adesea comparata cu Amorphis sau Nightwish, Empty Dreams ajunge in premiera la Sibiu, de aceasta data alaturi de Vuolla, dupa ce in 16 ani de activitate a impartit scena cu nume grele din metalul epic si simfonic, precum Hammerfall, Sabaton, Brainstorm, Ossian sau Nevergreen. O trupa extrem de activa in underground, cu prezente la mai toate festivalurile de profil, Empty Dreams vor bifa prima data si Sibiul, miercuri 10 septembrie, la Club Bohemian Flow.CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu).

Miercuri 10 septembrie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri).

Pagina oficiala a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1460564990856468

Concert organizat in parteneriat cu Rock Tour Agency (Croatia).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top