Noutăți și comunicate

Vulture Industries si Dirty Granny Tales confirmate la Dark Bombastic Evening 3

10 ianuarie 2011
Vulture Industries si Dirty Granny Tales confirmate la Dark Bombastic Evening 3
1-VultureIndustriessiDirtGrannyTalesconfirmatelaDarkBombasticEvening3_84123.jpgDupa Alcest si Rome, DonisArt anunta participarea altor 2 nume la Dark Bombastic Evening 3, trupe ce au vizitat Romania in premiera anul trecut: Vulture Industries si Dirty Granny Tales.

In octombrie 2010 o trupa aproape necunoscuta fanilor Metal a reusit sa umbreasca recitalurile altor nume spectaculoase, in cadrul Labyrinthic Metal Evening. Vulture Industries este un cvintet norvegian ce a realizat pana acum doar 2 albume, ultimul fiind lansat oficial la Bucuresti printr-un recital de neuitat! Exprimarea teatrala, vocea operatica si dinamica scenica a liderului Bjornar Erevik, alaturi de riffurile avangardiste ale chitarilor pline de energie si de o baterie atipica au facut ca, dupa concert, Vulture Industries sa vanda doar in cateva minute tot merchandisingul pe care l-au avut cu ei! Ca apoi sa declare ca a fost cel mai reusit concert din istoria lor si ca au cantat in fata celui mai exploziv public! Fanii i-au asaltat continuu pentru fotografii, autografe, discutii prelungi. Cu atingeri stilistice spre Devil Doll sau Arcturus, insa cu o expresivitate si dinamica originala, trupa norvegiana revolutioneaza deja scena Metal in cel mai inovativ mod!
Muzicienii vin special pentru DBE 3, vor sustine concertul in seara de vineri, 19 august 2011 si vor sta impreuna cu fanii pe durata intregului eveniment!
www.vulture-industries.net

http://www.youtube.com/user/kogaiononmagazine#p/u/12/g5_OifhG7RM

Seara de 20 august 2011 ofera posibilitatea unei trupe experimentale sa-si prezinte integral un spectacol ce vine dintr-o alta lume! La DBE 2, la Bucuresti, grecii de la Dirty Granny Tales i-au lasat fara cuvinte pe toti participantii, indiferent ca au fost fani, trupe sau organizatori! Abordarea Acustico-Teatrala, imbinarea dintre muzica si teatru de papusi, versurile cu teme gotice asamblate pe o muzica atmosferica intunecata, garderoba si machiajul incitant, dansurile halucinante si jocul scenic, instrumentele traditionale dar si inflexiunile vocale ale liderului Mouldbreath (fost membru Rotting Christ), au facut din Dirty Granny Tales revelatia editiei din decembrie 2010. Cei 6 artisti doresc sa prezinte la Alba Iulia un spectacol complet, de data aceasta fara limitari de timp sau spatiu, adresat tuturor celor care stiu sau vor sa afle despre frumoasa poveste elena. Recomandat fanilor Tiger Lillies si nu numai
www.myspace.com/dirtygrannytales

http://www.youtube.com/watch?v=ryrbu6PGc-g&feature=related


DonisArt spera ca alegerea facuta cu revederea celor 4 trupe va aduce momente de bucurie tuturor fanilor Serilor Speciale dar si noilor prieteni ce vor participa pe 19 si 20 august, in cetatea Alba Iulia. Pentru aceasta editie, Rome, Alcest, Dirty Granny Tales si Vulture Industries sunt singurele trupe invitate sa revina in Romania. Urmatoarele comunicate vor dezvalui alte nume interesante, mai mult sau mai putin cunoscute aici, care apreciaza Spiritul Underground si impresioneaza prin muzica creata! Toti muzicienii vor veni sa petreaca zile de poveste in cetatea Alba Iulia, dar sa ne si prezinte creatiile lor, rostite, cantate, exprimate in cel mai sincer si onest mod.

Sursa : DonisArt
www.darkbombasticevening.com
www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top