Noutăți și comunicate

Vreau Rezident Ex in orasul meu

2 septembrie 2013
Vreau Rezident Ex in orasul meu
Fanii muzicii Rock din România pot alege orașele în care se vor desfașura la sfârșitul lunii octombrie concertele grupului Rezident Ex.

În urma multor solicitări adresate direct membrilor grupului, pe site-urile de socializare sau în mass- media, Rezident Ex în colaborare cu I.S.R.R. vor alege localitățile turneului în funcție de cele mai multe și mai originale invitații primite. Pentru aceasta fanii Rock sunt rugați să ne scrie pe adresa : rezidentex@gmail.com cu titlul VREAU REZIDENT EX ÎN ORAÅžUL MEU. Numele sau porecla, localitatea, eventual o poză personală sau de grup, un mesaj video. Cele mai reușite vor fi incluse în campania de promovare a turneului.

"De fiecare dată, că a fost vorba de concert în Timișoara (Piața Unirii ), București (Arenele Romane; Rom Expo) sau Vama Veche, miile de oameni veniți la întâlnirea cu REZIDENT EX și carismaticul lor vocalist - Ovidiu Ioncu Kempes - s-au manifestat cu un entuziasm demn de concertele unor staruri internaționale.

"O asemenea efervescență nu poate fi ignorată sau îngradită. Așa că muzicienii s-au hotarât să vină în întâmpinarea fanilor din diferite orașe. Practic, la sfârșitul lunii octombrie, cei șase artiști î-și vor concorda programul în așa fel încât să se poată reuni pentru un turneu de 10 orașe."

Presa a remarcat prestația plină de implicare a artiștilor, cât și reacția puternică de apreciere a publicului și a consemnat prin comentarii favorabile faptul că Rezident Ex a ocupat în cel mai scurt timp un loc în prima ligă a rock-ului din România. Solicitările foarte numeroase de interviuri, aparițiile la posturile de radio și televiziune, precum și valul de simpatie manifestat pe bloguri și site-urile de socializare, dovedesc că Rezident Ex a devenit un brand care se află în continuă creștere. Lansarea pieselor " Povestiri din gară " - unul dintre cele mai mari hituri ale rock-ului românesc, compus de Tavi Iepan în anii 80, urmat de succesul piesei "Catedrala sufletului", precum și apariția albumului Alpha în primăvara acestui an, susțin angajamentul și atitudinea profesională a acestui grup care, paradoxal, are tradiție și este totuși nou. La nici un an de la primele concerte live, grupul a prezentat cu mare succes chiar în primă audiție (live FolckYou) piesele "Noi să fim noi" și "Lasă-mă să zbor", facând deja parte din a treia generație de piese Rezident Ex, dacă le putem numi așa, lucru care indică o activitate susținută și anticipează noi apariții discografice.

Ovidiu Ioncu Kempes (ex Cargo"¦), Tavi Iepan (ex Progresiv TM, Cargo, Locatarii, Flying Wood), Christian Podratzky (ex Abra, Pro Musica, Poems For Laila), Matthias Lange de Souza Nunez (ex Sinner, Metalium), Adi Popescu (ex Metamorf, Cargo) și Vali Potra (Abra, Blazzaj) vă invită să participați la o nouă acțiune I.S.R.R. (Institutul Pentru Susținerea Rock-ului în România).

Declarații:

Ovidiu Ioncu Kempes: "Cine ne dorește cu adevarat ne va avea."

Matthias Lange: "Sunt îndrăgostit de țara dumneavoastră și mai ales de oameni, de ospitalitatea cu care am fost primiți de acest public deosebit."

Christian Podratzky : "Așteptăm mesajele voastre și, sunt sigur, va fi o întâlnire de excepție din toate punctele de vedere.

Tavi Iepan: "Acest turneu, pe lîngă întâlnirile "irepetabile" cu fanii rock va avea și o componentă de promovare multimedia a unor talente. În curând veți primi amănunte.

Adi Popescu: "Mă bucur că în turneul din Octombrie, pe lîngă Alpha, publicul va putea asculta piese noi, la care au participat, de la compoziție, până la orchestrație, toți membrii band-ului."

Vali Potra: "Abia aștept să înceapă turneul, fiecare zi petrecută cu Rezident Ex a fost una plină de viață și întâmplări. Așa va fi și în Octombrie, sunt sigur. "

Bloody Harry, pentru prieteni Potra, "dar eu nu cunosc prieteni"!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top