Noutăți și comunicate

Vrani Volosa, Prohod, The Revenge Project, Dimholt - warm-up concert pentru 1 Mai Rock Festival Sibiu 2014

4 aprilie 2014
Vrani Volosa, Prohod, The Revenge Project, Dimholt - warm-up concert pentru 1 Mai Rock Festival Sibiu 2014
Club Bohemian Flow si Bestial Records prezinta: vineri 4 aprilie 2014, warm-up concert pentru "1 Mai Rock Festival Sibiu 2014"!

Pe scena, crema undergroundului extrem din Bulgaria: VRANI VOLOSA, THE REVENGE PROJECT si DIMHOLT! Invitati speciali: cea mai sustinuta formatie sibiana din noul val de metal greu, PROHOD!

VRANI VOLOSA (pagan black metal/Bulgaria)
https://www.facebook.com/pages/VRANI-VOLOSA/249600714741 
http://www.reverbnation.com/vranivolosa 

Asa cum Primordial e un etalon pentru Irlanda iar Enslaved este emblema Norvegiei, metalul pagan bulgaresc se lauda cu Vrani Volosa. In 2014 trupa implineste zece ani de activitate si ajunge pentru a doua oara in Romania (insa pentru prima data in Sibiu!). O trupa scumpa la vedere, Vrani Volosa nu trebuie ratata live mai ales pentru ineditul amestec sonor de metal extrem cu folclor autentic bulgaresc. In prezent trupa se pregateste de cel de-al treilea album oficial, de pe care vom auzi cateva piese si live, in 4 aprilie, la Sibiu.

PROHOD (atmospheric black metal/Sibiu)
https://www.facebook.com/prohodband 
http://www.last.fm/music/prohod/Hotarul+Imbrelor 

Cea mai tanara, dar si cea mai bine primita formatie sibiana de black metal din noul val, Prohod urca pe scena pentru prima oara pe 2014 in fata propriilor fani! Prohod va prezenta pe 4 aprilie piesele de pe cel de-al doilea material, "Ascension: Paramatman", un splitCD recent lansat de casa de discuri germana Purity Through Fire Records. Daca "Hotarul Imbrelor" a fost doar incalzirea, noile piese sunt iadul pe pamant!


THE REVENGE PROJECT (extreme death metal/Bulgaria)
http://www.therevengeproject.com/  
https://www.facebook.com/pages/THE-REVENGE-PROJECT/283263162753 

Una din cele mai influente formatii death metal din Bulgaria revine in Romania dupa 7 ani! In 2007 The Revenge Project au impartit scena cu Hecate Enthroned si Cirith Gorgor la singurul lor concert de pana acum din tara noastra, iar in Bulgaria se pot mandri cu o lista impresionanta de concerte la care au fost invitati sa deschida (Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Amorphis, Sodom, Vader, Benediction, Destruction). Unanim recunoscuti de presa de specialitate ca fiind una din cele mai solide si mai profesioniste trupe din tara vecina, deatherii din Burgas vor bifa pentru prima data Sibiul!


DIMHOLT (psychedelic black metal/ Bulgaria)
http://facebook.com/dimholt.official  
http://www.youtube.com/user/DimholtOfficial 

Deschiderea ostilitatilor va fi facuta de Dimholt, una din putinele formatii bulgaresti de black metal obscur. Showul de la Sibiu va coincide si cu lansarea primului lor album, "Liberation Funeral", ce reprezinta incununarea a doi ani de inregistrari, la care au fost asistati de Thomas Tannenberger (Abigor). Spre deosebire de celelalte doua formatii, Dimholt va ajunge pentru prima oara in Romania, iar soundul lor inspaimantator, murdar, terifiant marcheaza perfect coordonatele unei seri perfecte de metal greu!

CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu).

Vineri 4 aprilie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pret bilet: 15 lei (biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, tricouri, accesorii, inclusiv ale formatiilor participante).

Pagina oficiala a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/219031101621997 

Cele trei formatii din Bulgaria vor sustine a doua zi (5 aprilie) un concert si la Bucuresti. Detaliile acestui show vor fi facute publice in scurt timp.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top