Noutăți și comunicate

Voteaza ARTmania Festival Sibiu in competitia European Festival Awards 2012

11 octombrie 2012
Voteaza ARTmania Festival Sibiu in competitia European Festival Awards 2012
Sustineti ARTmania Sibiului la cea mai importanta competitie a festivalurilor europene. Avem nevoie de voturile voastre pentru a oficializa prezenta Romaniei pe harta festivalurilor europene. In aceasta perioada a anului publicul alege cele mai bune evenimente mari pentru calificarea la Premiile Festivalurilor Europene - European Festival Awards. ARTmania Festival participa in categoria III - Best Small Festival, dupa standardele competitiei, in pozitia 5, alaturi de alte 80 de festivaluri europene. European Festival Awards nominalizeaza finalistii in functie de numarul de voturi din partea publicului. Pentru a vota trebuie sa accesati linkul http://www.bit.ly/vote-artmania-at-european-festival-awards

Cea de-a saptea editie a Festivalului ARTmania a avut loc in saptamana 6-12 august 2012 in cetatea medievala a Sibiului si o oferit publicului larg un program cultural dedicat promovarii valorilor muzicale contemporane europene.

2-ARTmania_Festival_Sibiu_a_intr_EkDbL2LJ.jpg

Infiintata in 2009 din initiativa Festival Awards Ltd., The European Festival Association si Eurosonic Noorderslag, competitia European Festival Awards reprezinta singurul eveniment dedicat exclusiv recunoasterii contributiei si realizarilor organizatorilor de evenimente si artistilor participanti care genereaza venituri semnificative pentru economiile locale si coloreaza verile spectatorilor.

Premiile sunt stabilite prin vot public in prima etapa urmand ca un juriu specializat selectat din industria muzicala sa aleaga castigatorii finali. In 2012, au votat peste 350.000 de oameni un total de peste 200 de festivaluri participante. In schimbul voturilor, participantii au sansa de a castiga prin tragere la sorti cate un iPad si un pachet continand doua bilete VIP valabile pentru toate festivalurile castigatoare.

Va multumim pentru sustinere si va asteptam la ARTmania Festival Sibiu 2013!


Evenimente recomandate

Top