Noutăți și comunicate

Vomitory la Bucharest Deathfest 2023, in club Quantic

4 martie 2023
Vomitory la Bucharest Deathfest 2023, in club Quantic
Bucharest Deathfest 2023 are loc sâmbătă, 4 martie 2023 în Club Quantic din București. Hadliner-ul serii va fi trupa Vomitory.


Informații despre Bucharest Deathfest 2023

Pentru ca mulți dintre cei ce susțin de multă vreme evenimentele organizate de Axa Valaha Productions mi-au cerut sa revin cu November to Dismember Metal Fest, referindu-se în primul rand la alegerile trupelor pe care le-am făcut acum aproape 10 ani și la atmosfera deosebita a acelor vremuri, am decis sa va ofer un eveniment de o zi, construit după aceeași etică pe care am aplicat-o si atunci, dar și cu orice alta ocazie.
Bucharest Deathfest nu e o noutate, am încercat cu succes să-l facem sa se intample inclusiv în cele mai vitrege condiții de pandemie, și va mulțumesc tuturor că ați fost alături de noi. Ediția din acest an încearca sa fie un up-grade, care sa aduca in premiera in Romania o trupa mare de metal extrem (da, mie mi-a plăcut întotdeauna acest exercițiu de curaj, de a invita la București trupe valabile care n-au mai fost niciodată înainte și cel mai tare mă bucur cand observ ca respectivele trupe devin interesante pentru alți promoteri, înseamnă ca am avut dreptate!) alături de mai multe nume din subteranele scenei autohtone sau internaționale.
Asadar va ofer singura trupa suedeza din glorioasa generatie Stockholm a anilor nouăzeci care nu se aliniază genului Swedish Death Metal, VOMITORY. (Mihai ‘Coro’ Caraveteanu)

Infiintati in 1989 și considerați de colegii de generatie de la Entombed, Grave sau Dismember drept copiii teribili ai scenei death metal suedeze, VOMITORY au oferit inca de la inceput grinding brutal Death Metal, inspirat in egala masura de Carcass sau Sodom, Bolt Thrower sau Slayer, Napalm Death sau Grave. Trupa a revenit pe scena pentru a aniversa 30 de ani de activitate în 2019 și a început sa concerteze intens, confirmând voalat faptul ca un nou album este în lucru.

Dupa o activitate prodigioasa de peste trei decenii și opt albume lansate sub egida Metal Blade Records, VOMITORY ajunge la București, sambata 4 martie 2023, pe scena de la Quantic, pentru un recital ucigator in fata publicului roman, ce va încheia ediția din 2023 a Bucharest Deathfest.

Primele 100 de bilete costa 95 lei, preț valabil pana la 31.12.2022, si se pot achizitiona exclusiv prin reteaua iabilet.ro

Bucharest Deathfest este un eveniment organizat de Axa Valaha Productions si gazduit de clubul Quantic.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top