Noutăți și comunicate

Vodafone Romania iti face reducere la concertul Guns N'Roses

12 august 2010
Vodafone Romania are placerea sa ofere clientilor sai bilete la preturi reduse cu 11 - 14% pentru concertul Guns N'Roses. Acest beneficiu este oferit de Vodafone tuturor clientilor sai, noi si existenti, ca urmare a parteneriatului incheiat cu organizatorii concertului Guns N'Roses, ce va avea loc la Bucuresti, in 21 septembrie 2010.

Mentionam ca numarul biletelor la pret redus este limitat, Vodafone preluand cate 2000 de bilete pentru fiecare categorie de pret.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de luni, 16 august, in toate magazinele Vodafone din tara, la preturile urmatoare.
- Normal Circle: 110 RON (reducere de 14%);
- Golden Circle: 170 RON (reducere de 11%);
- VIP: 230 RON (reducere de 13%);
- VIP -1: 260 RON (reducere de 12%).

In perioada urmatoare, Vodafone va organiza concursuri cu premii constand in bilete gratuite la concertul Guns N'Roses. Urmariti-ne pe Facebook - www.facebook.com/vodafonero - si pe Twitter www.twitter.com/vodafonebuzz - pentru mai multe detalii.

Show-ul Guns N'Roses de la Bucuresti face parte din turneul "Chinese Democracy World Tour" si este organizat de D&D East Entertaiment, unul dintre cei mai importanti promotori de concerte internationale din Romania.

Vodafone a sponsorizat organizarea mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode, prin programul Vodafone Best Music.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Sursa D&D East Entertainment, www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă