Noutăți și comunicate

Vladimir Pocorschi a lansat piesa ”The Last Goodbye”

4 februarie 2021
Vladimir Pocorschi a lansat piesa ”The Last Goodbye”
Vladimir Pocorschi a lansat ieri piesa si videoclipul “The Last Goodbye”, fiind primul extras pe single de pe viitorul EP de 6 piese, care se va intitula "The Failure of Modern Man". Materialul este preconizat sa iasa in aceasta primavara, in luna mai.

EP-ul este o colectie de piese pe care le-am compus in ultimii ani, piese pe care nu am avut ocazia sa le promovez si de care merita sa se bucure publicul iubitor de muzica

a declarat Vladimir Pocorschi.

"The Last Goodbye" exista in format demo de aproape 5 ani, piesa fiind scrisa pentru un proiect de metal modern, care, din motive diverse, nu a mai aparut.

Cand compui, tot ceea ce lucrezi, intr-un anumit moment, ramane undeva intr-o camaruta in spatele mintii tale, fie ca materialul vede lumina zilei sau nu. Un astfel de caz a fost si cu acest prim extras pe single de astazi. Revizuind o parte din materialul demo acumulat in ultimii ani, am considerat ca este o piesa destul de puternica si ar fi momentul sa sterg de praf portativul, redandu-i viata. Ea vorbeste despre schimbare, despre dependenta si renuntare la ceea ce este nociv in viata noastra, fie ca sunt substante, alcool sau persoane. Desigur, poate reprezenta ceva cu totul diferit pentru alta persoana

a mai completat Vladimir Pocorschi.

https://www.youtube.com/watch?v=5MK-quFIoww
DISTROKID.COM: https://distrokid.com/hyperfollow/vladimirpocorschi/the-last-goodbye


DESPRE VLADIMIR POCORSCHI

VLADIMIR POCORSCHI, producator, compozitor si muzician, este, in acest moment, membru al formatiei Vh2.

Si-a inceput activitatea muzicala la varsta de 16 ani, alaturi de primul sau proiect PHONOPIA (formatie underground de progressive-metal). De-a lungul timpului, au urmat un numar de colaborari in calitate de chitarist pentru diverse proiecte, precum Damian and Brothers, Keo, Orchestra Festivalului de la Mamaia (2010-2014), Mozart Rocks, Simplu, Cross, Recovery. In 2014, a concurat la Vocea Romaniei, fiind o aparitie de senzatie pentru juriu si telespectatori. Alaturi de diverse proiecte a sustinut concerte in deschiderea unor nume importante, printre care: Elton John, Roxette, Status Quo, Sepultura si Chris Norman.

PAGINA OFICIALA YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCh4BUyPHePo9JmE3NpiSvuQ
FACEBOOK OFICIAL: https://www.facebook.com/v.pocorschi.official


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top