Noutăți și comunicate

Vita de Vie, Vunk si Electric Fence sunt invitati speciali On Air Music Awards

13 martie 2013
Luni, 15 aprilie 2013, are loc la Teatrul Național din București prima ediție a On Air Music Awards, gală premium ce își propune să onoreze excelența în industria muzicală din România.

Organizatorii, compania Star Management, și-au propus să creeze mai mult decât o festivitate de premiere cu participare exclusivistă, și anume să producă un adevărat spectacol, la standarde internaționale. Ca atare, trupe și artiști de top vor fi invitați pe scenă pentru a cânta live în cadrul ceremoniei.





Vita de VieLa scurt timp după încheierea unui turneu de promovare de 15 concerte, principalii promotori ai rock-ului alternativ în România, membrii trupei Vița de Vie vor urca pe scena On Air Music Awards pentru unul dintre momentele live.



VunkLi se alatură Vunk - unul dintre numele noului val pop-rock, cu o ascensiune spectaculoasă în ultima perioadă, ce va fi de asemenea prezent în programul Galei.



Electric FenceCa urmare a prestației remarcabile din cadrul concursului național Eurovision 2013, Electric Fence a primit invitația Star Management de a cânta pe 15 aprilie, la On Air Music Awards.



Cele trei trupe deschid astfel lista de invitați ai evenimentului, urmând ca alte nume să fie anunțate foarte curând.

Inițiativa Star Management a pornit din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnați oameni ai muzicii românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țară și în străinătate. Gala On Air Music Awards aduce împreună pe Covorul Roșu artiști, producători, regizori, manageri și alți reprezentanți de seamă ai industriei muzicale românești.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top