Noutăți și comunicate

Vita de Vie Live la Radio Guerilla

25 martie 2013
Vita de Vie Live la Radio Guerilla
Luni, 25 martie 2013, incepand cu ora 18:00, ii puteti asculta pe cei de la trupa Vita de Vie intr-o varianta acustica la Radio Guerilla.

Maestru de ceremonii: Bogdan Serban
Video live pe http://www.facebook.com/radio.guerrilla

Sesiunile Guerrilive Acoustic, concertele cu instrumente curate, isi muta activitatea din studioul radioului in stabilimentul de informare si experiment urban, pub-ul Energiea. Prima editie are loc luni, 25 martie 2013, cu deschizatorii de drumuri ai rock-ului alternativ romanesc, trupa Vita de Vie.

2-Vita_de_Vie_Live_la_Radio_Guer_WUE7A3KR.jpgEmisiunea este programata intre orele 18:00 - 19:00 si va fi transmisa live atat pe Radio Guerrilla, cat si video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul publicului in pub se va face pe baza de invitatii ce pot fi obtinute in cadrul concursurilor din emisiunea Guerrilla Logout, de luni pana vineri, dar si pe paginile de facebook Vita de Vie si ExperimentalistRO.

Vita de Vie se intoarce dupa un an jumatate la concertele Guerrilla, de data aceasta cu un nou album, Acustic, ce urmeaza sa fie lansat pe 8 aprilie la Teatrul National Bucuresti - Sala Mare.

Albumul Vita de Vie - Acustic este disponibil acum la pre-comanda, pe iTunes: http://goo.gl/cClFe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top