Noutăți și comunicate

Vița de Vie lansează ȘASE (-), cea de a doua parte a albumului Șase/Șase

27 octombrie 2018
Vița de Vie lansează ȘASE (-), cea de a doua parte a albumului Șase/Șase
Sâmbătă, 27 octombrie 2018, Arenele Romane vor fi gazda evenimentului de lansare a celei de a doua părţi a albumului ȘASE/ȘASE, ȘASE(-) - Viţa de Vie.

Pentru ȘASE(-) Viţa de Vie au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus. ŞASE (-) conţine şase piese. Trei dintre acestea v-au fost deja dezvăluite, inclusiv cu suport video: HAIHUI, DUR DE-A DURA și IALAPET, iar la început de octombrie mai urmează încă una.

Ultimele două le veţi descoperi la lansare, când vor interpreta integral toate cele doisprezece piese de pe albumul ŞASE/ŞASE. Şi nu numai.

În cei peste 20 de ani de când Viţa de Vie călătoreşte prin universal muzical, Bucureşti le-a oferit întotdeauna un public dedicate şi empatic. De aceea, din dorința de a-I răsplăti şi de a păstra o continuitate, lansarea celei de a doua părţi a albumului Şase/Şase, va avea loc într-un spaţiu bine cunoscut de consumatorii de muzică de calitate din Bucureşti şi cu un ridicat potenţial de exploatare artistic pentru tot ceea ce înseamnă producţia de spectacol, Arenele Romane.

Privim fiecare producţie de spectacol ca pe o provocare şi de abia aşteptăm să oferim publicului experienţa participării la o producţie marca Viţa de Vie & Dark Side Entertainment.Bilete disponibile pe IaBilet.ro: https://bit.ly/2MEX38D
  • - 50 de lei până la 26 octombrie
  • - 70 de lei pe 27 octombrie și la locaţie, în limita disponibilității
FB: www.fb.com/vitadevie
Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top