Noutăți și comunicate

Vita de Vie lanseaza albumul Acustic

18 martie 2013
Vita de Vie lanseaza albumul Acustic
Vita de Vie lanseaza albumul numarul 8 din cariera lor: Acustic. Albumul Acustic va fi lansat pe 5 Aprilie 2013, iar evenimentul ce va marca acest lucru este un concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti in data de 8 Aprilie 2013.

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare. Instrumentele naturale precum pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percutie si suflat iau locul zgomotoaselor chitari electrice si reprezinta noul arsenal cu care Vita de Vie isi reinventeaza vechiul repertoriu.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca "Basul si cu toba mare" poate "sa stea in picioare" si sa sune atat de bine in varianta Swing? Sau ca binecunoscuta parodie "Vinolamine" este reinventata acum intr-o varianta atat de inedita? Si cine s-ar fi gandit ca piesa "Varza" este ajutata acum de vocea Alexandrinei pentru a crea o cu totul alta senzatie cand o asculti?

Privitor la noul album, Adrian Despot a declarat: "Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantez intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. Am scazut volumul si am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grija si abnegatie, albumul Acustic. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens. In calatoria noastra am avut onoarea sa fim insotiti de niste muzicieni extraordinari. Mandela Gajol si Mihai Ardelean, care sunt parte integrata a familiei si proiectului VdV Acustic, apoi Razvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu, Eugen Caminschi si Raul Kusak."

Albumul Vita de Vie - Acustic este disponibil acum la pre-comanda, pe iTunes: http://goo.gl/cClFe  

2-Vita_de_Vie_lanseaza_albumul_A_FvWZY03X.jpgTracklist Vita de Vie - Acustic:

01. Ieri
02. Azi
03. Vinolamine
04. Liber
05. Basul si cu toba mare
06. Varza
07. Totata
08. Mori
09. Lasat pustiu
10. Iamma
11. Visele
12. Alunga tacerea
13. Ce conteaza


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă