Noutăți și comunicate

Vita de Vie in concert acustic la Hard Rock Cafe

31 martie 2016
Vita de Vie in concert acustic la Hard Rock Cafe
Joi, 31 martie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert acustic al trupei Vița de Vie în Hard Rock Cafe.



Bucureștenii vor prezenta pe scena din Hard Rock Cafe cel mai recent album al lor, “Acustic”, lansat în 2013, la Teatrul Național din București. Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu concertele lor dinamice și pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Vița de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse în decursul celor 20 de ani de activitate, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova. Cine și-ar fi imaginat vreodată că "Basul și cu tobă mare" poate să sune atât de bine în varianta Swing?

Biletele pentru showul Vița de Vie Acustic se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Hard Rock Cafe București, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 39 de lei, cu loc la masă sau fără loc, în sală;
- 50 de lei, VIP cu loc la masă în fața scenei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top