Noutăți și comunicate

Visions of Atlantis va deschide concertul Powerwolf, program si reguli de acces

30 mai 2023
Visions of Atlantis va deschide concertul Powerwolf, program si reguli de acces
Trupa Visions of Atlantis va deschide concertul trupei germane de power metal, POWERWOLF, ce revine in Romania pe data de 6 iunie 2023 la Arenele Romane, Open Air.

Visions of Atlantis vin din Austria bazele formatiei fiind puse in 2000. Numele formatiei este inspirat de mitul Atlantidei, iar muzical, formatia finlandeza Nightwish a avut o influenta importanta in inceperea proiectului.
Cu opt materiale de studio, Visions of Atlantis si-au creat treptat un sound propriu, bine definit, trupa devenind treptat un nume important al scenei de symphonic/power metal.



1. REGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:45. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber.
Accesul pentru toate categoriile de bilete se face pe jos prin Parcul Carol - Portile de fier
Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. PROGRAM

Acces: 19:00
Visions of Atlantis: 19:45 - 20:30
Powerwolf: 21:00 -. ..

3. Categorii de bilete
- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
- Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
- Categoria Premium - vor avea acces in zona A din fata scenei si pot sta si pe scaun daca doresc in Sectorul E dedicat exclusiv lor unde vor avea si bar si toalete la dispozitie dar si un afis cadou.
- Categoria A (Armata Strigoi) pot sta fara loc, in fata scenei, pe teren.
- Categoria B (The Beasts), pot sta in Sectorul K (cu loc) sau pe coronament, fara loc, in zonele respective sau in spatele Zonei A, pe teren. In sectorul K va fi si un bar pe coronament dedicat categoriei B dar si toalete.
- Categoria C (Conquistadores) vor sta in restul arenei cu loc (mai putin sectoarele K si E) sau fara loc, in spatele categoriei A (Armata Strigoi)

BILETE:

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Armata Strigoi (A) - fara loc in fata scenei - (primele 200) de bilete, 249 de lei in presale si 300 de lei la intrare
  • The Beasts (B) - Cu loc in Sectorul K sau fara loc in spatele Zonei A. Zona are si bar dedicat - 179 de lei in presale si 200 de lei la intrare
  • Conquistadores (C) - Cu loc in Arena mai putin in sectoarele K si E sau fara loc in spatele Zonei A - 119 lei in presale si 150 de lei la intrare
  • Premium - 399 lei - Cu loc in Sectorul E sau fara loc in fata scenei in Zona A. Contine afis cadou, bar dedicat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top