Noutăți și comunicate

VIP after party cu KEMPES si REZIDENT EX pe 21 septembrie in Ageless Club

18 iulie 2012
VIP after party cu KEMPES si REZIDENT EX pe 21 septembrie in Ageless Club
Detinatorii de bilete VIP la concertul Kempes si Rezident Ex din 21 septembrie vor avea parte de o experienta memorabila: dupa ce vor participa la un show de exceptie, ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert. Concertul din 21 septembrie este singura aparitie Rezident Ex din Bucuresti.

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al carui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, se intoarce la Arenele Romane, locul in care a cântat pentru si impreuna cu publicul din România de  nenumarate ori. Alaturi de el va fi supergrupul Rezident Ex, un band ce reuneste instrumentisi de prestigiu ai scenei rock interne si internationale: Tavi Iepan - chitara, Adrian Popescu - chitara, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa - tobe si  Matthias Lange - chitara.

Kempes este solistul alaturi de care Cargo a lansat albumele "Povestiri din gara" (1992), "Destin" (1995) si "Ziua vrajitoarelor" (1998). In concertul de la Bucuresti vocea inconfundabila a lui Kempes va da din nou viata unor piese pe care, cu ani in urma, le fredona orice rocker din România.

Trupa timisoreana Desant va avea statutul de invitat in cadrul concertului de pe 21 septembrie. Evenimentul va insemna reintâlnirea dintre Kempes si publicul bucurestean, dupa 8 ani de absenta, dar si prezenta pe aceeasi scena a doua nume ce vreme de 6 ani au facut istorie intr-o trupa de frunte a rockului românesc: Kempes si Alin Achim.

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie se pun in vânzare doua categorii de bilete:
- Acces general - 60 RON
- Bilete VIP - 100 RON (intâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti )

Biletele se vând si online, in format electronic pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă