Noutăți și comunicate

Viorica Pintilie Quintet Live in Club Tribute

25 martie 2015
Viorica Pintilie Quintet Live in Club Tribute
Miercuri, 25 martie 2015, Jazz Syndicate Live Sessions prezintă de la ora 21:00 încă un concert în cadrul serilor de jazz din faimosul Club Tribute - Viorica Pintilie Quintet.O voce puternică și expresivă, cu accente grave și catifelate, Viorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București.

A trecut prin mai multe genuri muzicale până să ajungă la jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. Activitatea ei muzicală include Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013) și Sibiu Jazz Fest (2013). A lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atât în cluburile din București, cât și în Cluj, Sibiu, Târgu Mureș și chiar la Chișinău, în Bulgaria, Cehia și Portugalia.

Cu o intensă activitate concertistică, în diferite formule muzicale, Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cânta și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte sale este una intimă și caldă, lăsând senzația că îți știe povestea și ți-o cântă. Printre colaborările ei întâlnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu.


În 2014 și 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles'n'jazz" cu Cantaloop Band și Cornel Ilie, iar pentru "Elton John plays jazz" a experimentat o nouă colaborare cu grupul Cantaloop Band. În cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a făcut parte din concertul de muzică braziliană "Oceano", alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop.

Viorica face parte și din "3 Circles" - o formulă muzicală complexă -, alături de Jimmy Cserkesz - chitară și Ati de Chile - percuții. Deși sunt un trio cu experiență în jazz, genul muzical abordat în această formulă nu este doar jazz, ci conține armonii funk, neo soul și trip-hop în aranjamente personale.

Alături de Alexandru Olteanu (pian), Ciprian Pop (chitară), Michael Acker (bass) și Alex Kocsis (Tobe), Viorica Pintilie vă invită la o minunată seară de jazz, în data de 25 martie, de la ora 21.00, la Tribute (Calea Victoriei 118).Bilete in rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro.
Eveniment recomandat de Magic Fm
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/370319553155096/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top