Noutăți și comunicate

Violent Monkey la duel cu Crowd Control in Control Club

14 mai 2013
Violent Monkey la duel cu Crowd Control in Control Club
Marti, 14 mai 2013, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Control Club din Bucuresti la un concert Violent Monkey vs. Crowd Control - live acts. Dupa show, afterparty cu Brutus!

Intrare libera.

Trupele Violent Monkey si Crowd Control, cele mai noi aparitii de pe scena muzicii alternative autohtone, se "dueleaza" pe scena clubului Control. Seara continua cu Brutus, un afterparty care stimuleaza excesele bahice printr-un discount de 50% la bar (dupa ora 22.00).
Join the fight!

Fb event: http://www.facebook.com/events/623604181001899/

Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol


Funk'n'Roll proaspat cules si atent decojit de Violent Monkey.

Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.
Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute. Ne gasim acolo unde ne poarta undele.

http://www.facebook.com/violentmonkeyband  

Crowd Control sunt un cvartet de electro-fusion bucurestean activ din 2013. Cei patru membrii sunt originari din Rm. Valcea si au cantat impreuna in Tunesinnaourheads si diferite performance-uri si intrupari ale colectivului Abator Industries.

Razvan Gabar este principalul compozitor al trupei, iar o caracteristica a identitatii grupului este stilul sau cinematic si eclectic de a folosi clape si sintetizatoare. Coshmelin, tobosarul trupei, are un simt ritmic minimalist si groovy, care face din el o sectiune ritmica autosuficienta.
Chitaristul Alex Radut completeaza texturile generate de sintetizatoare cu acorduri atmosferice si visatoare, dar si cu riffuri puternice cand este nevoie.
Vocea solistului spoken-word Bucureci Andrei este inecata in reverb si delay, complementand calitatile sonice ale ansamblului.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă