Noutăți și comunicate

Vino sambata la concertul Grimegod, Gothic, Abigail si L.O.S.T din Ageless Club si participi automat la o tombola cu peste 30 de premii!

28 mai 2012
Vino sambata la concertul Grimegod, Gothic, Abigail si L.O.S.T din Ageless Club si participi automat la o tombola cu peste 30 de premii!
Bestial Records, cu sprijinul Letsrock.ro prezinta: sambata 2 iunie 2012, Metal Under Moonlight editia a XXIX-a. Patru formatii cu vechime in undergroundul autohton: GRIMEGOD (Arad), GOTHIC (Petrosani), ABIGAIL si L.O.S.T. (Bucuresti).
Inainte de concert, in pauzele dintre formatii si la finalul showului vom organiza 5 trageri la sorti cu peste 30 de premii. Toti participantii la concert, in urma achizitionarii biletului de intrare, vor avea sansa sa castige urmatoarele tricouri si CDuri, din partea trupelor participante:
- doua tricouri Grimegod (model nou!) - doua tricouri Gothic (model nou!) - cinci CDuri Abigail, "New Dawn" - cinci CDuri Abigail, "It is the Night I Fear" - doua tricouri Abigail  - cinci CDuri L.O.S.T., "Last Breath"
Zilele urmatoare vom anunta inca o serie de premii tentante si neasteptate, din partea organizatorilor si a clubului! 

GRIMEGOD (psychedelic downtempo death metal/Arad) http://www.facebook.com/pages/Grimegod/113012998716375  http://www.reverbnation.com/grimegod  http://www.youtube.com/grimegodro
Una din cele mai vechi formatii romanesti de metal greu ajunge pentru prima data la Bucuresti, dupa o pauza de mai bine de un an. In cei peste 20 de ani de activitate Grimegod a impartit scena cu trupe de calibru, precum Tiamat, Crematory, Nevergreen, Mystic Circle, The Haunted, Destruction, timp in care a lansat si 4 albume. Primul se numeste "Under the Sad and Silent Sky", a fost produs in 1995, iar pe 2 iunie va fi prezentat intr-o noua maniera, la Ageless Club.

GOTHIC (gothic death metal modern/Petrosani) http://www.facebook.com/Gothic.Romania  http://www.youtube.com/watch?v=Af3BvNqhm-o http://www.myspace.com/gothicromania
Singura trupa romaneasca pe scena Wacken Open Air 2012! Avand la activ peste 400 de concerte in cele doua decenii scurse de la infiintare, Gothic este de departe o trupa extrem de bine primita in capitala. Cu o noua componenta si cu un set solid de piese proaspete, Gothic va prezenta in premiera cel de-al treilea album, "Expect The Worst", prevazut sa apara in doar cateva saptamani.
ABIGAIL (doom death metal/Bucuresti) http://www.abigailofficial.com http://www.facebook.com/AbigailDoom  http://www.youtube.com/watch?v=g6vyG2-GL5o
Cea mai longeviva formatie de doom-death din Romania, Abigail, va avea prima aparitie scenica in fata fanilor bucuresteni, in acest an. Cu o directie muzicala care a trecut prin multe metamorfoze de-a lungul anilor, dar care a ramas tot timpul proaspata si originala, Abigail a aparut mereu pe scena alaturi de cele mai selecte gasti metal (Katatonia, Lake of Tears, Ava Inferi, Cynic si Testament fiind cele mai sonore nume in zona nobila a rockului). Formatia promite un setlist adaptat la contextul evenimentului si ne pune la incercare curiozitatea, promitand ca vor folosi in premiera in Romania instrumente atipice pentru Abigail.

L.O.S.T. (melodic death metal/ Bucuresti) http://www.we-are-lost.com http://www.facebook.com/wearelost http://www.youtube.com/lostromania  http://www.youtube.com/watch?v=K34slxjVrPg
Desi este cea mai tanara trupa din cele 4 care vor sustine recitaluri pe 2 iunie la Ageless Club, L.O.S.T. este cea care vine cu cele mai solide nume de afara alaturi de care a prestat. Pornind de la exceptionalul concert din 2006 cand, la doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary, mii de spectatori aveau sa-i mai vada pe scenele mari, alaturi de Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom si Hammerfall. L.O.S.T. se pot mandri si cu faptul ca a fost prima trupa romaneasca de metal care a cantat vreodata in Grecia (in 2007).
CLUB AGELESS (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti; Club Ageless este fostul Tehnic Club si se afla langa Policlinica nr. 3)

Sambata 2 iunie 2012, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului) Pret bilet: 20 lei (biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club)
Mijloace de transport: tramvai 1 si 19 si autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, inclusiv ale trupelor participante).

Paginile oficiale ale evenimentului: http://www.letsrock.ro/mum http://www.facebook.com/events/324742874264051/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top