Noutăți și comunicate

Vino sa-i vezi pe Robbie Williams, Sam Smith si multi altii, la Summer in The City

7 aprilie 2023
Vino sa-i vezi pe Robbie Williams, Sam Smith si multi altii, la Summer in The City
Va reamintim ca Summer in the City 2023 va avea loc între 3 - 4 iunie 2023 în Piața Constituției din București. Artiștii confirmați până în acest moment sunt: Robbie Williams, Sam Smith, Editors, LP, Calum Scott și Abby Roberts.
Stilul meu s-a îmbunătățit de-a lungul timpului, pentru că nu am fost niciodată interesat de modă, nu era o preocupare în anii ’90. De când m-am căsătorit, moda a devenit foarte importantă pentru soția mea, deci importantă și pentru mine. Iubesc hainele.
a declarat Robbie Williams pentru editorii revistei Elle Romania.
2. Vino sa-i vezi pe Robbie Williams, Sam Smith si multi altii, la Summer in The CityVeti avea ocazia sa il vedeti si sa il ascultati pe Sam Smith, pentru prima oara in Romania, la Summer in The City!
De curand artistul a lansat albumul “Gloria” si se pregateste sa plece in turneu!
Este cel de-al patrulea album din cariera sa, ocazie cu care a împărtășit fanilor extravagantul videoclip „I’m Not Here To Make Friends”.
O alegorie a individualității fără scuze, imaginile denotă libertate, bucurie și exprimare de sine, single-ul este o introducere inteligentă a temei principale a albumului.
Gloria este sunetul cătușelor strânse care se prăbușesc pe podea, al granițelor depășite cu bucurie, al unui talent încă în căutare care descoperă ce înseamnă să fii cu adevărat liber - să fii în contact cu sinele.
a declarat artistul.
Albumul explorează teme despre sex, pasiune, exprimare și imperfecțiune!

Robbie Williams va concerta pe 3 iunie, iar Sam Smith va concerta pe 4 iunie, la Summer in the City, cel mai așteptat festival al verii din București.
Biletele de o zi si abonamente disponibile pe iaBilet.ro.
Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D East European Production și Concerts East.


Evenimente recomandate

Top