Noutăți și comunicate

Vino sa asculti “Get it On” live! 20% discount la biletele T.Rex de joi pana duminica

25 ianuarie 2012
Vino sa asculti “Get it On” live! 20% discount la biletele T.Rex de joi pana duminica
Finalul de săptămână vine cu vești bune pentru iubitorii de rock clasic: de joi până duminică, oricine achiziționează un bilet pentru show-ul pe care trupa britanică T.Rex îl va susține în Hard Rock Cafe pe 29 martie, beneficiază de un discount de 20%.

Promoția este valabilă din 26 până în 29 ianuarie și este disponibilă în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului și Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.

Britanicii de la T.Rex au făcut istorie pe scena glam în anii "˜70, iar în prezent continuă să aibă o activitate bogată. T.Rex a susținut doar în 2011 peste 50 de concerte în Europa, iar showurile lor sunt considerate adevărate portaluri de călătorie în timp, ei recreând, la fiecare concert atmosfera încinsă și pătimașă din perioada de aur a muzicii glam. Orice reprezentație include hituri precum: "Ride a White Swan", "Hot Love", "Jeepster", "Get it On", "20th Century Boy", "Children of the Revolution", "Telegram Sam", "Metal Guru". Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă