Noutăți și comunicate

Vino la MANOWAR release party pe 24 noiembrie si poti pleca acasa cu o chitara electrica

14 noiembrie 2012
Vino la MANOWAR release party pe 24 noiembrie si poti pleca acasa cu o chitara electrica
Vino la MANOWAR release party pe 24 noiembrie 2012 si poti pleca acasa cu o chitara electrica.
 
Lansarea unui nou album MANOWAR merita sa fie celebrata in cel mai pur stil heavy metal! Si exact acest lucru se va petrece pe 24 noiembrie, in clubul Fire. In spiritul momentului, toti cei care vor trece pragul clubului, avand asupra lor cel putin un produs oficial MANOWAR vor fi inscrisi automat la tombola ce are ca miza chitara Lag Imperator L66, oferita de Muzica Store. Castigatorul va fi extras de un DJ Rock FM, in seara evenimentului.

Partyul dedicat regilor metalului va avea loc pe 24 noiembrie in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Invitatul special al serii va fi TROOPER.

Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa "infrunte" "The Lord Of Steel" sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale  puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00.

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Lansarea "The Lord Of Steel" - Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului - Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer - Marea Britanie. In comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel  are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top