Noutăți și comunicate

Videoproiectie Nirvana la Classic Rock Night in Dallas Pub

22 iunie 2011
Videoproiectie Nirvana la Classic Rock Night in Dallas Pub
Miercuri, 22 iunie 2011, începând cu ora 20:00 sunteți invitați în Dallas Pub la o nouă ediție Classic Rock Night cu o videoproiecție Nirvana.

Prețul unui bilet este de 3 lei.

Va asteptam la cea de-a doua editie de Classic Rock Night, o seara speciala in care veti putea viziona o proiectie video cu o trupa celebra (concert + istoria trupei), dupa care un after-party cu muzica din aria rock'n'roll, alternative rock, folk-rock, heavy metal etc
La editia de pe 22 iunie 2011 vom viziona un concert cu celebra trupa NIRVANA !

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe de rock din America, formata in 1987 in Aberdeen, Washington. Muzica lor a fost un amestec de punk si alternative rock si a fost etichetata drept grunge rock de grupurile media de atunci. Nirvana a fost una dintre cele mai cunoscute patru trupe de grunge, alaturi de Alice in Chains, Pearl Jam si Soundgarden. Trupa s-a destramat in 1994, dupa moartea lui Kurt Cobain. Multi critici si istorici descriu Nirvana ca "nava mama" a "Generatiei X" si au vandut peste 50 milioane albume in toata lumea. Cobain si Krist Novoselic s-au intalnit in 1985. Amandoi erau fani The Melvins, si erau interesati sa infiinteze o formatie. Au lucrat cu bateristii Aaron Burckhard, Dan Peters si Dale Crover (The Melvins, care a realizat cu ei primele demo-uri), inainte sa se fie cooptat Chad Channing. Mai multe despre istoria trupei veti putea citi intr-o prezentare in seara zilei de 22 iunie.

Acest eveniment este produs de JURNAL ROCK si recomandat de MAGIC FM!

Susa: Jurnal Rock.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top